Megadeth - Super Collider REVIEW

Το 14ο άλμπουμ κυκλοφόρησαν οι Megadeth στις 4 του μηνός, άλμπουμ το οποίο κυκλοφόρησε από τη νέα τους εταιρεία, Universal. Οι φήμες που ακούγονταν, ότι δηλαδή είναι ένα άλμπουμ κάτω του μετρίου, επαληθεύτηκαν και με το παραπάνω, από την πρώτη κιόλας ακρόαση. Αλλά να πάρουμε τα πράγματα με την σειρά...

Ο τίτλος του άλμπουμ είναι Super Collider και το εξώφυλλο δείχνει προφανώς έναν επιταχυντή σωματιδίων στο CERN στην Ελβετία. Αξίζει να σημειωθεί πως η εικόνα δεν είναι ζωγραφισμένη αλλά τραβηγμένη με φωτογραφική μηχανή.
READ MORE...

Και πάλι όμως δεν είναι η τέλεια δουλειά που είχαν τα προηγούμενά τους άλμπουμ. Σαν κάτι να μην κάθεται καλά, δεν εντυπωσιάζομαι.

Πάμε τώρα στο ακουστικό κομμάτι του αφού το οπτικό δεν μας εντυπωσίασε. Το άλμπουμ περιέχει 12 τραγούδια + το Cold Sweat cover από Thin Lizzy. Κι όμως κι εκεί τα πράγματα δεν είναι και τόσο καλά. Λίγες είναι οι στιγμές που νιώθεις ότι αυτά τα τραγούδια γράφτηκαν από τους πάλαι ποτέ θρύλους του thrash. Σίγουρα ούτε το ''13'' αποτελούσε thrash σεμινάριο, όμως εκεί καταλάβαινες ότι ο ήχος είναι κλασσικός Megadeth. Όχι πολλά solos, τα κοφτά riffs δεν λείπουν και τα φωνητικά είναι τίποτα παραπάνω από βαρετά.


Το μόνο τραγούδι που ξεχώρισα ήταν το Kingmaker, το πρώτο κομμάτι του δίσκου, καθώς και το The Blackest Crow, το οποίο έχει κάπως έτσι ένα άκουσμα country μέσα.

ADMIN (6): Και το εξάρι μπήκε γιατί πιστεύω πως έχουν μία ακόμη ευκαιρία να μας αποδείξουν το αντίθετο...


« Previous
 
Next »
 

0 σχόλια:

Your comment / Megadeth - Super Collider REVIEW