Ποιο είναι το ομορφότερο Album Cover όλων των εποχών?

Your comment You are on Τρίκαλα, Accept, Admin, battleroar, bio cancer, blaze bayley, burton, Death Metal, manowar, marduk, Melodic Death Metal, releases, Ruthless Rage, Sacred Blood, Thessaloniki Edit posts?
Μια ερώτηση που ψάχνει απάντηση τα τελευταία 30 χρόνια. Μια ερώτηση που πολλές φορές έγινε αφορμή για να πέσουν ''ψηλές'' ανάμεσα σε παρέες μεταλάδων! Μια ερώτηση που δεν έχει απάντηση, καθώς η κρίση του καθενός διαφέρει. Μια ερώτηση που θα προσπαθήσω να απαντήσω σωστά, ή στο τέλος θα ''ανάψω φωτιές'' και θα κυνηγάτε και μένα! Ξεκινάμε...
READ MORE...


Σίγουρα μια μπάντα παραγωγής όμορφης μουσικής όπως οι Iron Maiden, θα έχει και όμορφα album covers. Με εξαίρεση το μασονικό Powerslave (ψαγμένοι will know), ο Έντι μας κάνει να νιώθουμε ευχάριστα από το 1979. Προσωπικό αγαπημένο είναι το Killers, με την μορφή που σημάδεψε το Heavy Metal να κρατά ένα σφυρί (γκαζμά για τους Τρικαλινούς) και να είναι έτοιμος για όλα! Κρατάμε λοιπόν το Killers από τους Maiden για να βγάλουμε τον τελικό νικητή!

...And Justice For All! Τι πιο όμορφο? Το άγαλμα της δικαιοσύνης ζωσμένο με σκοινιά και έτοιμο να καταρρεύσει ενώ από τα ζύγια ρέουν άφθονα τα δολλάρια! Το άλμπουμ βγήκε το 1989 και αντικειμενικά έχει το καλύτερο ήχο απ'όλα τα άλμπουμ των Αμερικανών metallers.

Judas Priest. Μια μπάντα που πάντα παρήγαγε και καλή μουσική και φυσικά τα εξώφυλλα των album τους ήταν κάτι περισσότερο από μαγικά! Painkiller ή Sad Wings Of Destiny? Ψηφίζω το δεύτερο. Μπορεί το Painkiller να υπερέχει μουσικά -όχι ότι το SWOD δεν είναι αλμπουμάρα-, αλλά το εξώφυλλο του SWOD είναι τρομεροεξωπραγματικό! Φοβερή ισορροπία χρωμάτων και με το τοπίο να θυμίζει κόλαση, μόνο και μόνο που το βλέπεις μπαίνεις κατευθείαν στο κλίμα του δίσκου!


Ένας άνθρωπος που φεύγοντας άφησε το Heavy Metal ορφανό. Ο Ronnie James Dio λοιπόν ξεκινώντας την σόλο καριέρα του έβγαλε το Holy Diver, που είναι αντικειμενικά ο καλύτερος δίσκος του ''πατέρα'' της αγαπημένης μας μουσικής, φέρνοντάς τον έτσι στην κορυφή. Ας αφήσουμε στην άκρη το μουσικό κομμάτι και ας περάσουμε στο καλλιτεχνικό.Ένας  ιερέας δεμένος με αλυσίδες μέσα στο νερό και από πάνω, πίσω από βουνά τον γνωστό κύριο να κρατά της αλυσίδα. Ίσως είναι και ο δίσκος που είναι ο υπαίτιος για την κατηγορία των μεταλλάδων ως σατανιστές! Το κρατάμε κι αυτό!        

Βγάλαμε λοιπόν τα 4 πιο όμορφα album covers όλων των εποχών. Ποιο από αυτά όμως είναι το πιο όμορφο? Σίγουρα θα μπορούσα να προσθέσω πάρα πολλά ακόμα και το Τop 4 να είναι Top 44, καθώς καταλάβατε ότι παρέλειψα το Rust In Peace, το Leprosy, το Twillight of the Thunder God, το Warriors of the World κουτουλου....Αλλά το καλύτερο album cover όλων των εποχών δεν ανήκει καν στην κατηγορία Metal και είναι το Black Rose από Thin Lizzy. O λόγος? Δείτε τον μόνοι σας.....
                                                                                         
ADMIN!                                         
« Previous
 
Next »
 

0 σχόλια:

Your comment / Ποιο είναι το ομορφότερο Album Cover όλων των εποχών?