Slipknot: Θα πληρώσει γι'αυτό που έκανε!

Your comment You are on Admin, Cannibal Corspe, columbus, heavy metal, Melodic Death Metal, Never-Trust, paradise lost, Sacred Blood, Sacred Reich, slipknot, Spitfire, Thessaloniki, thrash metal, warlord Edit posts?
Ο Daniel Baldi, ο γιατρός που συνταγογραφούσε φάρμακα στον Paul Gray, αντιμετωπίζει πλέον κατηγορίες ανθρωποκτονίας, καθώς οι ποσότητες των φαρμάκων που έδινε στον αδικοχαμένο μπασίστα των Slipknot ήταν πολύ μεγαλύτερες.
 Οι Slipknot με ανακοίνωσή τους αναφέρουν:
«Με τον χαμό του αδερφού μας Paul Gray να είναι ακόμα νωπός στην οικογένεια των Slipknot, αυτή η νέα εξέλιξη μας βάζει όλους σε μια κατάσταση θυμού και λύπης. Το γεγονός ότι αυτό το άτομο εκμεταλλεύτηκε την ασθένεια του αδερφού μας την ώρα που η θέση του ήταν να βοηθάει τους άλλους, έχει εξοργίσει τους πάντες μέσα στην οικογένεια. Μπορούμε μόνο να ελπίζουμε πως θα αποδοθεί δικαιοσύνη ώστε αυτό να μην συμβεί ΠΟΤΕ σε κανέναν ξανά. Οι σκέψεις μας βρίσκονται με τις οικογένειες των άλλων θυμάτων. Σκοπεύουμε να συνεργαστούμε όσο πολύ μπορούμε για να διασφαλίσουμε πως μια τέτοια τραγωδία δεν θα ξανασυμβεί και πως αυτός ο άνθρωπος θα πληρώσει για αυτά που έκανε».
« Previous
 
Next »
 

0 σχόλια:

Your comment / Slipknot: Θα πληρώσει γι'αυτό που έκανε!