Οι Warlord στην Ελλάδα!!! (επιτέλους!)

Your comment You are on Accept, battleroar, blackbird, columbus, Dagger of Betrayal, dio, Endless Recovey, heavy metal, Iron Maiden, Melodic Death Metal, Never-Trust, releases, REVIEW, Sacred Blood, warlord Edit posts?
Μέσω του Facebook μάθαμε το νέο που έπρεπε να είχαμε μάθει μέσα από την εκπομπή του Γεωργιόπουλου, 25 χρόνια πριν! Οι Warlord επιτέλους θα έρθουν στην Ελλάδα! Ο Bill Tsamis ''πόσταρε'' την εξής αναγγελία: 

«Ο Mark Zonder κι εγώ δουλέψαμε πολύ σκληρά για να φέρουμε τους Warlord στην Ελλάδα το 2013. Με το νέο album να έχει μόλις κυκλοφορήσει τότε, είμαστε έτοιμοι να εξαπολύσουμε όλη την δύναμη και των Warlord στους σκληροπυρηνικούς οπαδούς στην Ελλάδα, και σε όσους άλλους θελήσουν να βιώσουν αυτή την καταιγίδα στην Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα. Από τα σκηνικά, μέχρι την παραγωγή και την παρουσίαση, όπως επίσης και από την μουσική όλων των περιόδων των Warlord, ο Mark κι εγώ ετοιμάσαμε ένα group που θα σας καταπλήξει, ναι, θα σας καταπλήξει. Αν νομίζετε πως ξέρετε τι να περιμένετε, ξεχάστε το, γιατί αυτό που σας φέρνουμε είναι πέρα κι από τα πιο τρελά σας όνειρα». 


« Previous
 
Next »
 

0 σχόλια:

Your comment / Οι Warlord στην Ελλάδα!!! (επιτέλους!)