Καλό μήνα!!!!!

Πέρασε και ο Οκτώβριος. Ένας μήνας που ήταν τίγκα Metal! Σειρά παίρνει ο Νοέμβριος, ο οποίος, σε σχέση με τον περασμένο μήνα, έχει αρκετά καλές και σημαντικές κυκλοφορίες!

Μπαίνοντας κατευθείαν στο ψητό, η σημαντικότερη και πιθανώς καλύτερη κυκλοφορία για τον μήνα Νοέμβριο είναι το Spiritual Genocide από τους Γερμανούς thrashers, Destruction. H μπάντα συμπληρώνει 30 χρόνια από την ίδρυση της και μετά το αρκετά μέτριο Day of Reckoning (2011), φιλοδοξούν να κατακτήσουν την κορυφή στην Ευρώπη. Στο νέο επετειακό album, λοιπόν που κυκλοφορεί από την Nuclear Blast, θα συμμετέχουν επίσης και οι Gerre (Tankard), Angelriper (Sodom) και Drake (Evile).


Όπως είχαμε προαναφέρει πριν από λίγες εβδομάδες σε κάποιο άλλο post, οι Flotsam and Jetsam επιστρέφουν με το Ugly Noise, έχοντας και την βοήθεια ενός παλιού φίλου, Jason Newsted!

Από κει και πέρα τα πάντα περιστρέφονται γύρω από τα DVD's...Οι Sacred Reich, του μπυροκοιλιά του Phil Rind, θα κυκλοφορήσουν ένα DVD με τίτλο Live at Wacken και η λογική λέει ότι θα περιέχει υλικό από μια εμφάνισή τους στο Wacken! Οι Machine Head όπως είχαμε αναφέρει επίσης σε παλιότερο post θα κυκλοφορήσουν DVD με τίτλο Machine Fucking Head Live! Gates of Valhala θα ονομάζεται το DVD που θα κυκλοφορήσουν οι Hammerfall, ενώ όπως είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό, θα κυκλοφορήσει και το Celebration Day DVD από τους θρύλους της παγκόσμιας μουσικής, Led Zeppelin.

Αυτά λοιπόν! Βέβαια δεν είναι οι μοναδικές κυκλοφορίες, είναι απλά οι σημαντικές. Κυκλοφορίες από μπάντες όπως All that Remains δεν υπάρχει περίπτωση να δείτε σε αυτό το μπλογκ, για τους προφανείς λόγους...ΤΑ ΛΕΜΕ!
ADMIN! 
« Previous
 
Next »
 

0 σχόλια:

Your comment / Καλό μήνα!!!!!