Paul Di Anno OR Bruce Dickinson?


Είναι κι αυτό ένα ακόμη φιλοσοφικό ερώτημα, σαν το ''πως δημιουργήθηκε ο κόσμος?'', ''υπάρχει θεός?'', ''από που κλάνει το μπαρμπούνι?'', που ψάχνει απάντηση τα τελευταία 30 χρόνια. 
Δεν πρόκειται να δώσω εγώ απάντηση σ'αυτό το ερώτημα, απλά θα καταγράψω τα υπέρ και τα κατά και των δύο και θα αφήσω την τελική απόφαση να βγει από σας, αν κι εγώ το δηλώνω ξεκάθαρα πως προτιμώ τον Βρασίδα.

READ MORE...
Η αφορμή γι' αυτό το άρθρο δεν είναι κάποια διαμάχη που ξέσπασε από φίλους και των δύο, προφανώς στο youtube (γιατί εκεί τσακώνεται ολόκληρη η υφήλιος), αλλά από τον ίδιο τον Paul Di Anno, που σε ένα show του κάπου στην Ευρώπη, μέσα σε ένα μικρό club με το πολύ 200 άτομα κοινό, χαρακτηρίζει με άσχημο τρόπο τον Bruce Dickinson. Φράσεις όπως ''εγώ δεν τραγουδάω όπερα σαν αυτόν'' και ''αν σ' αρέσει ο Bruce Dickinson πήγαινε σπίτι σου'', ακούστηκαν από το στόμα του πρώτου τραγουδιστή των Iron Maiden

Και έρχομαι τώρα εγώ με την σειρά μου να απορήσω: Ρε κακομοίρη, ουσιαστικά ήταν επιλογή σου η πρόσληψη του Bruce από τους Maiden και η άμεση απόλυσή σου από την μπάντα. Ήσουν μπλεγμένος με ναρκωτικά και έπινες μία κάβα μόνος σου στην καθισιά. Κοίτα που βρίσκεσαι τώρα και κοίτα που βρίσκεται αυτός. Εσύ είσαι σαν Έλληνας συνταξιούχος με φαλάκρα και μούσι ''Τζίμη Πανούση''. Το καταλάβαμε ότι έχεις μετανιώσει για το παρελθόν, αλλά αφού δεν μπορείς να γυρίσεις τον χρόνο πίσω και να σκοτώσεις τον Bruce Dickinson, ράψτο και τραγούδα μπροστά σε 150 άτομα τον μοναδικό δίσκο που συμετείχες στους Maiden. Και μην νομίζεις ότι μ' αυτά που είπες θα κάτσει ο Dickinson να ασχοληθεί μαζί σου για να κερδίσεις δημοσιότητα.Αποδέξου την ανωτερότητα του frontman των Iron Maiden, όπως έκανε και ο Blaze Bayley και μην γίνεσαι κομπλεξικός. 

Από την άλλη ο Bruce Dickinson, είναι ένας ταλαντούχος άνθρωπος με πάρα πολλές διακρίσεις. Εκτός από τραγουδιστής της μεγαλύτερης μπάντας που πέρασε από την μουσική, είναι πιλότος με πάνω από 2.500 ώρες πτήσης,καθώς επίσης και συγγραφέας, ενώ όταν έφυγε από τους Maiden, έκανε solo καριέρα με τεράστια επιτυχία, ακριβώς επειδή τραγουδάει ''όπερα''. Δεν έκατσε να κλαίει την μοίρα του σαν το κύριο παραπάνω. 

Σίγουρα δεν προσπαθώ να διαμορφώσω την άποψή σας για τους δύο αυτούς κυρίους, απλά καταθέτω την άποψή μου. Είναι πολύ πιθανό να μην συμφωνούμε φίλε αναγνώστη απλά προσπαθώ να προσεγγίσω τα πράγματα με αντικειμενικότητα.

Υ.Γ.1 Di Anno είσαι ''πουθενάς''!
Υ.Γ.2 Τι τυχεροί που είμαστε εμείς οι Τρικαλινοί? Μέσα σε διάστημα 4 μηνών θα δούμε ζωντανά στην πόλη μας τους Battleroar, Crimson Fire, Sarissa, Bio Cancer, Rotting Christ, Releashed Anger και φυσικά τα δικά μας παιδιά, τους Riffobia!
Υ.Γ.3 Δείτε την ''κομλεξικότητα'' (!) του Di Anno --> Di Anno about Bruce!
« Previous
 
Next »
 

0 σχόλια:

Your comment / Paul Di Anno OR Bruce Dickinson?