Rotting Christ - Slaughtered Priest - Disolvo Animus Live Review

Ένα μαγικό show μας περίμενε χτες το βράδυ στα Τρίκαλα. Στις 21:00 ακριβώς άνοιξαν οι πόρτες της μουσικής σκηνής ''Κεντρική Πλατεία'' και όσοι δεν είχαν προλάβει να πάρουν εισιτήριο πριν την ημέρα του show έσπευσαν να πάρουν το μαγικό χαρτάκι.

Στις 9 και μισή ακριβώς κι ενώ τα εισιτήρια είχαν τελειώσει, 250 περίπου άτομα, βλέπουν τους Disolvo Animus να ανεβαίνουν στην σκηνή εν μέσω ενός επικού intro, ιαχών και...μακιγιάζ! Πέρα από την πλάκα, τα παιδιά ήταν αρκετά εντυπωσιακά και κατάφεραν να προκαλέσουν θαυμασμό και τον δικό μου, αλλά και των υπόλοιπων 249. Ομολογώ πως όταν τους είχα ακούσει διαδικτυακά δεν μου άρεσαν, παρόλα αυτά με εντυπωσίασαν και όπως φαίνεται έχουν λαμπρό μέλλον μπροστά τους! Έπαιξαν για περίπου μισή ώρα! (7)

Σειρά είχαν οι παλιοσειρές! Οι Slaughtered Priest ανεβαίνουν στο σανίδι στις 10 και μισή και όπως ακούστηκε μέσα στο πλήθος ''έδωσαν πόνο''! Death/thrash καλοπαιγμένο, δυνατό, ήχος από τρυπάνια και πριόνια, έδωσαν στον κόσμο αυτό που ήθελε. Δεν είναι ανάγκη να γράψω πολλά, οι άνθρωποι φαίνεται ότι ''το'χουν'', αφού για τρίτα τέταρτα περίπου κράτησαν τον κόσμο στην τσίτα και τον προετοίμαζαν για την συνέχεια! (8)

Και έφτασε η ώρα για τους Rotting Christ. Με μια μικρή καθυστέρηση (5-10 λεπτά) ανέβηκαν στην σκηνή και μας έδωσαν να καταλάβουμε πως τα 10 ευρώ που δώσαμε για να τους δούμε ήταν λίγα. Επαγγελματισμός σε όλο του το μεγαλείο, έπαιξαν για περίπου για 1 ώρα και ένα τέταρτο, συμπεριλαμβανομένων και δύο encore κομμάτια. Athanatoi Este, Non Serviam, King of a Stellar war και πολλές ακόμα επιτυχίες ακούστηκαν από τα ηχεία και τους ενισχυτές της ''Κεντρικής Πλατείας'' και προσωπικά έμεινα καταευχαριστημένος. Ελπίζω η επόμενη φορά που θα έρθουν να είναι στο άμεσο μέλλον και όχι μετά από 5-6 χρόνια! (10)

Υ.Γ. Τι να και αν ήμουν ζόμπι Δευτεριάτικα? Ήταν ένα από τα καλύτερα shows που έχω δει στην ''Κεντρική Πλατεία'' που, σαν οργάνωση μαζί με το Hell's Fire Distro αξίζουν να πάρουν ένα τεράστιο δεκάρι!
« Previous
 
Next »
 

0 σχόλια:

Your comment / Rotting Christ - Slaughtered Priest - Disolvo Animus Live Review