Ζήτησε συγνώμη ο Tsamis!

Μέσω Facebook, πριν από λίγο o Bill Tsamis εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τα σχόλια που έκανε για τους Kreator! Να υπενθυμίσουμε πως ο ιδρυτής των Warlord χαρακτήρισε ως ''φασαρία'' τον ήχο των Kreator και γενικά μίλησε καυστικά γι αυτούς!

Αναλυτικά είπε: ''Χτες, 29 Μαρτίου, έκανα ένα σημαντικό λάθος δημόσια. Προφανώς τα σχόλια μου ήταν ακατάλληλα και έθιξαν πολλούς ανθρώπους και γι αυτό οφείλω να ζητήσω συγνώμη. Μίλησα άσχημα για μια μπάντα η οποία είναι μεγαλύτερη από εμάς και πιο πετυχημένη. Ο μόνος λόγος που το έκανα ήταν επειδή έκανα σύγκριση της μουσικής τους με την δική μας....''

Για την χθεσινή λάθος δήλωση του Tsamis, ακούστηκαν πολλά, όμως από'τι φαίνεται ο βετεράνος heavy metaller κατάλαβε το λάθος του και προσπαθεί να φέρει τα πράγματα στην θέση του!
« Previous
 
Next »
 

1 σχόλια:

Ανώνυμος | 21 Απριλίου 2013 στις 9:54 π.μ. ¿Responder? |

Φίλε άκουσες καθόλου το καινούριο album των Warlord? Aν ναι πως σου φάνηκε; Αν μπορείς ανέβασε στο ιστολόγιο σου κάποια ανάρτηση που να επισυνάπτει κάποιες σκέψεις για το εν λόγω album. Εγώ πήγα να αγοράσω το album, μα είχε τελειώσει δυστυχώς. Θα ήθελα να μάθω εντυπώσεις για τον δίσκο για να προετοιμαστώ ψυχολογικώς κατάλληλα όταν θα πάρω τον δίσκο ;-)

Your comment / Ζήτησε συγνώμη ο Tsamis!