Admin's Speech!

Your comment You are on Admin, blaze bayley, burton, Cannibal Corspe, heavy metal, Iced Earth, Lamb Of God, Never-Trust, REVIEW, Sacred Reich, Schoolwave 2012, thrash metal, Torture, Trikala Edit posts?
Καλό μήνα κατ'αρχάς και καλή εβδομάδα! Τρίτη 3 Ιουλίου 2012 και οι μέρες που πέρασαν ήταν αρκετά ενδιαφέρουσες για το Metal γενικά.


READ MORE...

1ον) Ο Blyth στο τμήμα και μάλλον φυλακή! Πριν καμιά εβδομάδα είχαμε γράψει πως ο τραγουδιστής των Lamb of God, Randy Blyth, συνελήφθη από τις αρχές της Τσεχίας κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία! Τον κατηγορούν πως έδειρε κάποιον θεατή το 2010 σε συναυλία των Lamb of God στην Τσεχία με αποτέλεσμα να υποκύψει στα τραύματά του! Βλακείες!! Λένε ότι τον έδειρε πάνω στην σκηνή και αναρωτιέμαι πως κατάφερε να περάσει τις ''ντουλάπες'', για να ανέβει πάνω στην σκηνή και αν τις πέρασε πως κατάφερε να μείνει στην σκηνή χωρίς να τον κατεβάσουν?? Και το καλύτερο ερώτημα είναι πώς κατάφερε να φάει ξύλο από τον Randy Blyth? Ο άνθρωπος είναι μισή μερίδα...Έλεος! Πάντως ο Randy αφέθηκε ελεύθερος χθες το πρωί.

2ον) Rockwave Festival Day 2!
Και Day 2 αφού Paradise Lost, Machine Head και Ozzy and Friends ανέβηκαν στην δίνοντας τον καλύτερό (?) τους εαυτό για τους Έλληνες οπαδούς. Πλέον δεν είμαστε όπως τα προηγούμενα χρόνια...Ναι, υπήρχε κέφι και όρεξη για τον Ozzy, όπως και για τους άλλους, αλλά κάτι δεν είναι το ίδιο με τα προηγούμενα χρόνια...Πάντως το φεστιβάλ ήταν πετυχημένο αλλά σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές ήταν κάπως ''πεσμένο''΄...


Πάντως αυτήν η συμπόνια που έχουν όλοι για την Ελλάδα δεν περιγράφεται! Όλοι ανεβαίνουν στην σκηνή και συμπάσχουν στην κακή οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μέσω του μικροφώνου. Δεν είδα όμως κανέναν να κατεβάζει τις τιμές στα εισιτήρια! Δεν είδα τους Megadeth να το έχουν 20 ευρώ! Αλλά άκουσα φυσικά τον αντινεοταξιστή και αντικυβερνιτκό DAVE MUSTAINE να χλευάζει και να βρίζει για την κατάσταση που μας έφεραν! Εμ, βέβαια! Αφού τσέπωσες το 30άρι από κάθε έναν που πλήρωσε για να σε δει, τώρα λες ''ας πω κάτι σχετικά για την κατάσταση της χώρας για να με αποθεώσουν'' Δε λέω κι εγώ δίνω και 30 και 500 για να δω για τον MEGADAVE! Αλλά ρε φίλε αν είναι να το λες από το μικρόφωνο, κάντο κι όλας γαμώ το κεφάλι σου! Κατέβασε τις κωλοτιμές!! Και ο Dave και οποιοσδήποτε ανάλογός του!
Υ.Γ.1 Στην φωτογραφία των Ozzy and Friends φαίνεται και ο μεγαλύτερος shredder του κόσμου, που δεν παραδέχεται ότι είναι shredder...GUESS WHO!
Υ.Γ.2 Αν δεν πέσει κομήτης και καταστραφεί το σύμπαν τα λέμε σε λίγες μέρες...
Υ.Γ.3 Χωρίς Υ.Γ.3
« Previous
 
Next »
 

0 σχόλια:

Your comment / Admin's Speech!