Heavy Metal και ντύσιμο...

Your comment You are on Accept, Admin, bio cancer, blackbird, blaze bayley, burton, Cannibal Corspe, columbus, Dagger of Betrayal, heavy metal, Hellenic Army, Iron Maiden, Melodic Edit posts?

Εδώ είμαστε πάλι αγαπητοί και αγαπητές για να σχολιάσουμε ένα ακόμη φλέγον θέμα που καυτιριάζει την κοινωνία σχετικά με το heavy metal. Ποιο είναι το σωστό ντύσιμο για έναν μεταλλά? Βέβαια οι αράδες που θα γράψω είναι καθαρά προσωπικές απόψεις και όσοι πρόκειται να βγάλουν τη χολή διαβάζοντας το άρθρο, καλύτερα να το κλείσουν και να πάνε να δούνε fail compilation και asdf movie στο youtube.
''Ποιο είναι το σωστό ντύσιμο για έναν μεταλλά?'' Μέταλ και ντύσιμο πάνε μαζί, γι' αυτό το Μέταλ θεωρείτε τρόπος ζωής και όχι μόνο ένα είδος μουσικής. Πάμε να σχολιάσουμε λοιπόν τους τύπους metalheads που μπορούμε να συναντήσουμε σήμερα...
READ MORE!


''Heavy Metal''
Συνήθως είναι άτομα προχωρημένης ηλικίας, οι οποίοι προτιμούν το κλασσικό ντύσιμο με τζινάκι και δερμάτινο το χειμώνα Το καλοκαίρι φοράνε συνήθως βερμούδα, T-shirt (προφανώς Maiden ή Priest) και τζιν γιλέκο Hell's Angels ή με ραφτό Motorhead.


''Epic/Power Metal''
Δεν νιώθουν κρύο, δεν νιώθουν ζέστη. Πάντα θα φοράνε τα δερμάτινα, και παντελόνι και μπουφάν, και ίσως να τους δεις να περιφέρονται και με αρβύλες. Αν καμία ξεχάσουν και βγάλουν το δερμάτινο, μπορείς εύκολα να διακρίνεις την Manowar μπλούζα και το πετσί που φυσικά θα φοράει στο χέρι.






''Thrash Metal''
Εδώ η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά! Είναι όλοι ίδιοι. Κατσαρό μακρύ μαλλί που έχει γίνει πλαστικό από την λίγδα, στραβό μούσι ή μουστάκι, μπλούζα ψηλοαμάνικη ξεθωριασμένη D.R.I., Sacred Reich ή Killem All και φυσικά το κλασσικό τζιν παντελόνι που είναι τόσο στενό που για να βγει από πάνω τους χρειάζονται τα παιδιά της ΕΜΑΚ και ένας λόχος ΟΥΚάδες. Όσο για το τι έχει μέσα το παντελόνι?? Μάλλον μόνο το κινητό, αφού όταν σε συναντήσουν θα σου πουν το κλασσικό: Πάμε να κεράσεις καμιά μπύρα?


''Death/Black/Doom Metal''
Άλλη μία δύσκολη κατηγορία. Εδώ συνήθως συναντάς ανθρώπους που το παίζουν ''βαρύ πεπόνι''. Θα  τους παρατηρήσεις εύκολα να περιφέρονται με σκυμμένο το κεφάλι, ντυμένοι στα μαύρα με κούρεμα Marilyn Manson και το αστείο είναι ότι δεν μπορείς να καταλάβεις αν είναι αρσενικό ή θηλυκό αυτό το πράμα που μόλις είδες...



Ναι εντάξει, ίσως ακούγονται αστεία όλα αυτά, ίσως για κάποια να έχω δίκιο, αλλά το σίγουρο είναι ότι το Metal δεν έχει να κάνει με ντύσιμο. Απλά αυτό το στερεότυπο έχει δημιουργηθεί από τους ανθρώπους που δεν έχουν ιδέα περί τίνος πρόκειται και κρίνουν το απέναντί τους χωρίς να ξέρουν τι είναι.
ADMIN

Υ.Γ.1 Καθώς πνιγόμουν από την ζέστη χτες, άλλαζα κανάλια στην τηλεόραση προσπαθώντας να βρω τον καλύτερο αποχυμωτή-αποφλοιωτή-βουλκανιζατέρ στην ζώνη telemarketing γύρω στις 4 το πρωί. Ξαφνικά πέφτω πάνω σε ένα σίριαλ το οποίο παιζόταν για 3456721η φορά σε επανάληψη, αλλά αυτή την φορά παιζόταν με υπότιτλους! ΜΠΡΑΒΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ! Χτύπησες φλέβα χρυσού! Σίγουρα όλοι οι κωφάλαλοι της χώρας περιμένουν να πάει η ώρα 4 το χάραμα για να σε παρακολουθήσουν...ΓΕΛΟΙΟΙ!!!!
« Previous
 
Next »
 

0 σχόλια:

Your comment / Heavy Metal και ντύσιμο...