Άξιοι συνεχιστές του Quorthon!!

Your comment You are on Admin, blaze bayley, burton, columbus, crom, Dagger of Betrayal, darrel, Endless Recovey, Hellenic Army, marduk, Melodic Death Metal, thrash metal Edit posts?
Αγαπητοί αναγνώστες (γήινοι και μη) καλησπέρα! Μετά από πολύ καιρό απουσίας αποφάσισα να γράψω δικό μου άρθρο και όχι να ανεβάζω μόνο news και τα άρθρα του Κλαύδιου! (τον οποίο τον ευχαριστώ θερμά για την συμετοχή του - σλουρπ!). Αποφάσισα λοιπόν αυτήν τη φορά να μην κράξω κάποιο είδος κατάστασης που επικρατεί στο χώρο του Μέταλ, αλλά ναι, αποφάσισα να γραψω καλά λόγια (!) για μια μπάντα της οποίας οι ψηφιακοί δίσκοι (CD ρε μπούφα!) πρέπει να βρίσκονται σε κάθε δισκοθήκη. Από τον τίτλο ίσως κατασταλάξαστε στο είδος της μουσικής που παίζουν οι κύριοι, που πρόκητε να σχολιάσω παρακάτω. Το θέμα είναι ότι το όνομα της μπάντας δεν το καταλάβατε από τον τίτλο αλλά από την εικόνα που βρίσκεται δεξιά. Απλά κάπως πρέπει να γεμίσω κι εγώ το άρθρο μου! Crom λοιπόν!
 READ MORE...


Αλήθεια πως μπορεί μια μπάντα από την Γερμανία να ασκήσει επιρροή στο απαιτητικό γερμανικό κοινό, όταν υπάρχουν μεγαθήρια όπως οι Kreator, οι Sodom και oi Tankard στην χώρα που την έχουν δει μονοπώλειο? Και το σημαντικό είναι ότι δεν έχουν καμία σχέση με thrash. Γι'αυτόν ακριβώς το λόγο οι Crom αποτελούν ένα μοναδικό καλό παράδειγμα μιας μπάντας που η μουσικής της μπορεί να χαρακτηριστεί, το λιγότερο, ως μαγική! Νιώθω τυχερός που μια κλασική μέρα περιήγησης στο youtube, ακούγοντας Battleroar (All hail here we rise again!) έπεσα πάνω στο The Stars Will Fall από το Vengence που μόλις είχε βγει. Το τραγούδι ξεκινάει και τα μαγικά λόγια πέρνουν θέση:
Hear ye my words:
For there will come a time when Men shall tire of the ceaseless humiliations meted out to them over countless eons by careless Gods.
And all Men shall rise up as one against the tyranny of those Gods.
And the Gods themselves shall stand powerless as their might fades away into nothingness.
Whilst the stars, the very symbols of that might, shall fall as stones from the heavens.
And Men shall live by their own rules, and thus shall they unwittingly herald the dawn of the Dark Age.
The harmony that once existed between Gods and Men and Nature shall cease, and darkness shall fall upon the world.
Pay heed to these my words: The stars shall fall.
  ΩΩΩ!!!! Τι επικίλα που βγάζει??? Το Epic/Viking και κάποιες φορές Power feeling κάνει τον ακροατή να θέλει να πάρει το σπαθί (που όλος τυχαίως κατέχει), να φορέσει το κράνος με τα κέρατα (που επίσης όλος τυχαίως κατέχει) και να βγει στους δρόμους τρέχοντας, πηγαίνωντας για κυνήγι, εξασφαλίζοντας τροφή για το χειμώνα! Ο ήχος των χορδών και η φοβερή φωνή του Crom (frontman της μπάντας) σε ταξιδεύει σε τοπία σαν το Westeros με αποτέλεσμα να σε ξεκουράζει και να σε χαλαρώνει. Οι Γερμανοί λοιπόν σε 2 full length έχουν αποσπάσει αρκετά καλές κριτικές με αποτέλεσμα να τους καθιστά στην ελίτ της Ευρώπης στο είδος τους! Όλα αυτά σε συνδιασμό με τις χωροδιακές τάσεις της μπάντας στο Vengence και το Of Love And Death, δίνεται η εντύπωση ότι ο Quorthon μπορεί να έφυγε από την ζωή, όμως δεν σταμάτησε να γράφει μουσική!!
  
Υ.Γ.1 Αν ο Darth Vader και η παρέα αποφασίσουν να μην καταστρέψουν τη γη, προτού ο Batman μαζί με τον Zorro τον σταματήσουν, τότε η ημερομηνία που θα αποφασίσω να γράψω άρθρο είναι άγνωστη, με συνέπεια αυτό το υστερόγραφο να είναι άχρηστο...Thanks for reading..!!!!
ADMIN!
« Previous
 
Next »
 

2 σχόλια:

Ανώνυμος | 28 Αυγούστου 2012 στις 1:51 μ.μ. ¿Responder? |

το 'απαιτητικο γερμανικο κοινο', την τελευταια φορα που κοιταξα τα metal charts τους,(πριν αρκετο καιρο βεβαια ειναι η αληθεια) μονο μπαρουφες ειχε μεσα(και κανα δυο κραυγαλεα ονοματα).

παρ'οτι ειναι τεραστια αγορα, δεν εχω σε καμμια εκτιμηση το metal κριτηριο τους(ειδικα απο black metal που ειναι ισως το αγαπημενο μου 'ιδιωμα' δε νιωθουν μ-ι-α).

κομματι οκ, αλλα κατα την ταπεινη μου αποψη συνεχιστες του quorthon δεν υπαρχουν κι αν με το ζορι θα επρεπε να βαφτισουμε καποιους αυτοι θα ηταν οι primordial.

cheers!!

Unknown | 28 Αυγούστου 2012 στις 2:59 μ.μ. Reply |

Συνεχιστες του Quorthon, εννοωντας της λυρικη πλευρα του Quorthon. Οσο για το γερμανικο κοινο, απευθύνομαι στο κοινο που ακουει πραγματικο Μεταλ και οχι μοντερνικες αηδειες! Οσο για το black δεν μπορω να ξερω κατι καθως εκτος απο την ελληνικη σκηνη, δεν εχω ιδεα!

Σε ευχαριστω που διαβασες το αρθρο μου και σε ευχαριστω για το σχολιο!
CHEERS!!!!
(admin)

Your comment / Άξιοι συνεχιστές του Quorthon!!