Βγάζουμε το καπέλο στους Slough Feg!!!

Your comment You are on Admin, Cannibal Corspe, Dagger of Betrayal, Death Metal, heavy metal, marduk, metallica, Nirvana, paradise lost, REVIEW, Ruthless Rage, Sacred Blood, slough feg, Thessaloniki Edit posts?
Οι Slough Feg θα εμφανιστούν στις 2 Σεπτεμβρίου στο Κύτταρο, μαζί με Wrathblade, Demolition Train και Ruthless Steel και προχώρησαν σε μία πρωτοβουλία που βάζει τα γυαλιά σε διάφορους καλλιτέχνες που κυνηγάνε το χρήμα, αλλά φυσικά λένε λόγια συμπαράστασης από το μικρόφωνο! (Τ'ακούς Mustaine???)
Το απόγευμα της Κυριακής λοιπόν, όσοι είναι κάτω από 17 ετών και όσοι είναι άνεργοι (με την ένδειξη της κάρτας ανεργίας), θα μπορούν να έχουν ελεύθερη πρόσβαση για το show!
Να σημειώσουμε πως οι Slough Feg θα εμφανιστούν και μία μέρα νωρίτερα στην Θεσσαλονίκη, στο 8ball.
Παρακάτω το Δελτίου Τύπου της διοργανώτριας αρχής:



Απευθείας από το SAN FRANCISCO μια από τις πιο σημαντικές μπάντες των 90's, συγκρότημα που κράτησε ζωντανό τον αυθεντικό heavy metal ήχο τις δύσκολες εποχές, οι τεράστιοι SLOUGH FEG επιστρέφουνε στην Αθήνα μετά από 8 ολόκληρα χρόνια!!!
Η μπάντα θα τιμήσει και το παρελθόν της δεόντως, σε ένα τίμιο heavy metal live διάρκειας τουλάχιστο 100 λεπτών...
Μαζί τους οι WRATHBLADE, οι DEMOLITION TRAIN καθώς και οι RUTHLESS STEEL, μια νέα δύναμη στο χώρο του Αθηναϊκού Heavy metal.

Το εισιτήριο θα κοστίζει 10ευρώ και στο ταμείο θα έχει την ίδια τιμή, ενώ επίσης, η είσοδος θα είναι ΔΩΡΕΑΝ για ανέργους (με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας στο ταμείο) καθώς και σε νέους κάτω των 17, όσοι δηλαδή γεννήθηκαν μετά τις 2 Σεπτεμβρίου 1995, με επίδειξη, φυσικά, ταυτότητας.
Νοικιάσαμε, επίσης, για εκείνο το βράδυ, το μπαρ, και θα προσφέρουμε το μεγάλο ποτήρι μπύρα στα 2ευρώκαι το ποτό στα 4ευρώ.
Σημεία προπώλησης: Monsterville, Sirens, No Remorse, Infernal, Metal Era, Shiva, Nuclear Blast, Ticket House

Στην Θεσσαλονίκη support θα είναι οι Remember Lizzy, η κορυφαία tribute μπάντα στους Thin Lizzy, και εισιτήρια πωλούνται στο Steel Gallery, στο Nephilim Metal Store και στο Eightball.

« Previous
 
Next »
 

0 σχόλια:

Your comment / Βγάζουμε το καπέλο στους Slough Feg!!!