Agroviking - Μια ωραία μεταλλούδα...


Και ενώ η επιτυχία των άρθρων μου χτυπάει νούμερα ρεκόρ, εγώ συνεχίζω να ζω μέσα στην ταπεινότητα και την μετριοφροσύνη, που χρόνια τώρα με διακατέχει. Δεν είναι απλά το κορμί μου και η «απίστευτης ομορφιάς» ξυδοκοιλιά μου. Δεν είναι που τα γαλαζοπράσινα μάτια μου, στο φως των αστεριών δημιουργούν έναν «περίεργα όμορφο» στραβισμό, με αποτέλεσμα το ένα να κοιτάζει δύση και το άλλο ανατολή… 

Είναι ίσως η ψαλίδα, στο αισθησιακά καμένο μου μαλλί. Είναι ίσως η καλοσχηματισμένη γαλλική μου μύτη, στο σχήμα του χάρτη της Γαλλίας. Ίσως είναι τα διακριτικά αυτιά μου, που όταν φυσάει αυτό το πανέμορφο ανοιξιάτικο αεράκι, με βοηθούν να σηκώνομαι περίπου 40 πόντους από το έδαφος. Τέλος πάντων, δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο για τα χαρίσματα μου, γιατί φοβάμαι πολύ το μάτι.

Σήμερα λοιπόν θα ασχοληθώ με ένα λεπτό θέμα. Την γυναίκα “metal head”, ή αλλιώς «μεταλλού», ή «μεταλλούδα», ή «βρήκαγκόμενοπουακούειμέταλκαιθαακούωκιεγώγιαναμημεφτύσει».
READ MORE...

Τους άντρες μεταλλάδες, τους έχουν ξεσκίσει κατά καιρούς. Ώρα να βγάλουμε στην φόρα και τα άπλυτα των γυναικών.
Επειδή το θέμα είναι πολύ ευαίσθητο και οι γυναίκες δεν είναι σαν εμάς τα γουρούνια, που μας βρίζουν και εμείς χαιρόμαστε… θα το προσεγγίσω από μια διαφορετική ματιά, πιο καλλιτεχνική. Δεν θέλω άλλωστε σε καμία περίπτωση να θίξω κάποια συγκεκριμένη ομάδα γυναικών, παραπάνω από όσο θίγουν οι ίδιες τον εαυτό τους…
Σε αυτό το σημείο θα παρακαλούσα τον υπεύθυνο του μπλογκ να βάλει το σηματάκι (+18)… Ok.
Ας μπούμε κατευθείαν στο ψητό.
Όσο τα είδη του metal χωρίζονται σε παρακλάδια, έτσι και οι ακροατές (οπαδοί) του, θα μπαίνουν σε ομάδες ανά είδος. Και αναφέρομαι σε εσένα κακόμοιρε  μεταλλά, που πας με μπλουζάκι Dream Theater να την πέσεις σε κάποια που φοράει μπλούζα Ulver. Δεν πάει ρε κουνουπίδι. Γκάβακα. Λίγε. Πουθενά.
Και θα καταλάβεις τον λόγο παρακάτω γιε της μαούνας.

Θα ξεκινήσω με την σειρά, από το πιο soft είδος της metal και θα καταλήξω στο πιο ακραίο, για να υπάρχει μια λογική στα όσα γράφω. Βέβαια είμαι σίγουρος ότι και μόνο που γράφω, δεν υπάρχει λογική.

Η Hard Rock και Heavy Metal γυναίκα είναι το ένα και το αυτό. Είναι συνήθως μιας ηλικίας των  30 μέχρι 50 παρά κάτι. Είναι συνήθως καλλίγραμμες με ωραίο παρουσιαστικό, ενώ τα μαλλιά τους συχνά είναι μαύρα και σγουρά. Δεν ξέρω τον λόγο βέβαια, αλλά έχω σοβαρές υποψίες ότι το όλο κομμωτικό style είναι λόγω Slash. Από μακριά θα της ξεχωρίσεις από την πολυλογία τους, από τις δερμάτινες μπότες, το μαύρο δερμάτινο στενό παντελόνι και το λευκό τιραντάκι Motorhead, αν είναι καλοκαίρι. Τον χειμώνα κρύβονται σε ρεμπετάδικα και έτσι ο true μεταλλάς (όπως εγώ) δεν μπορεί να τις βρει για να μάθει τι φοράνε. Λατρεμένο είδος μεταφορικού μέσου, είναι οι γρήγορες μηχανές ή κάποιο τσόπερ. Αν είναι Harley Davidson, θα σε αφήσουν να γίνεις ο πατέρας του παιδιού τους. Το θέμα είναι ότι εσύ έχεις Harley για να το παίζεις ελεύθερος κι ωραίος και καταλήγεις μπαμπάς, με νοίκια και μπιμπερό. Περίεργη η ζωή. Αγαπημένο της ποτό, Whiskey με πάγο, Jack Daniels κατά προτίμηση. Στα ρεμπετάδικα πίνει κόκκινο κρασί ενώ καπνίζει Marlboro κανονικό και Marlboro lights μετά την γέννα.

Η Thrash Metal τύπισσα. Αυτές είναι συνήθως οι πιο true μεταλλούδες… Οι ηλικίες τους κυμαίνονται από το τα 22 μέχρι τα 30. Είναι αυτές όμως που δεν θα ήθελε κανένας μεταλλάς. Οι λόγοι? Πολλοί. Αν και συνήθως είναι όμορφες, θα έχουν κάτι αποκρουστικό πάνω τους, στραβά πόδια, μπυροκοιλιά κλπ. Αν δεν έχουν τίποτα από όλα αυτά, σίγουρα θα σας διώξει η συμπεριφορά τους (εκτός και αν είσαι κι εσύ Thrashάς, άρα μάλλον ταιριάζετε). Οι τύπισσες είναι τρελές. Δεν ακούνε κανένα άλλο είδος της metal, αλλά και κανένα άλλο είδος μουσικής γενικότερα. Βρίζουν, φτύνουν, ρεύονται, δέρνουν κλπ. Είναι αυτές που έρχονται στο μπαρ και σε σπρώχνουν για να παραγγείλουν λέγοντας στην «πάντα πιο όμορφη από αυτές» barwoman, (φέρε μια μπύρα μη σε γ…ω ρε). Θα τις αναγνωρίσετε από το ξανθό ή καστανό μαλλί, τα λευκά αθλητικά μποτάκια, το στρατιωτικό παντελόνι (χρώματος φαιοπράσινου) και από το ξεχειλωμένο μπλουζάκι Sodom.
Συνήθως τα φτιάχνουν με άσχημους και αδύνατους μεταλλάδες, για να μπορούν να τους δέρνουν, αλλά και να είναι σίγουρες ότι δεν θα τους κοιτάξει καμιά άλλη. Αγαπημένο τους μεταφορικό μέσο είναι σίγουρα η νταλίκες, αλλά δεν οδηγούν γιατί καμιά σχολή οδηγών δεν θα έπαιρνε το ρίσκο να τις βάλει σε ένα από τα αυτοκίνητα της… Αγαπημένο ποτό, μπύρα Amstel ή Heineken. Καμιά φορά και ρετσίνα, αν δεν βρει μπύρες. Καπνίζει Prince ή Rothmans 100.  

Η Death Metal. Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια πολύ περίεργη περίπτωση γυναίκας. Στην ουσία είναι η κλασσική Thrash τύπισσα, που όμως είναι ευγενική. Όταν λέμε ευγενική, εντάξει. Δεν μιλάμε για Γαλλικά και πιάνο. Απλά πριν σου πει (κάνε πέρα ρε μ…..α) θα σε κοιτάξει γλυκά. Έχει συνήθως μαύρα ίσια μακριά μαλλιά, ή είναι ξανθιά με μαλλί μέχρι τους ώμους. Αυτή παλιά έκανε παρέα μόνο με κοπέλες, αλλά επειδή ήταν η πιο όμορφη της παρέας της, την έδιωξαν όπως διώχνει μια αγέλη λιονταριών ένα αδύναμο αρσενικό. Βλέπεις η ομορφιά για μια παρέα κακάσχημων γυναικών είναι αδυναμία.
Αυτές ξεχωρίζουν από μακριά. Φοράνε αρβύλες και στρατιωτικό μαύρο παντελόνι. Μπλουζάκι Cannibal Corpse αν έχουν νεύρα, ή Death (The Sound Of Perseverance), αν είναι ερωτευμένες. Συνήθως τα έχουν με μέλη συγκροτημάτων, ενώ παράλληλα τα έχουν και με 40άρη παντρεμένο γιατί γουστάρουν και τα δωράκια τους. Βέβαια στο τέλος χωρίζει ο 40άρης από την γυναίκα του, για να έχει αποκλειστικά την μεταλλού, (γιατί τέτοιο πιπίνι που θα ξαναβρεί), αυτή στέλνει τον  40άρη, γιατί τώρα που χώρισε θα τον έχει μπάστακα και τον βαριέται, ενώ τα φτιάχνει με δημοσιοσχετίστα γνωστού παραλιακού σκυλάδικου. Αγαπημένο μεταφορικό μέσο, ότι έχει ο γκόμενος αυτής της εβδομάδας. Από ποτό προτιμάει την σκέτη βότκα, ή καμιά τεκίλα. Συνήθως δεν καπνίζει. Ίσως καμιά τράκα αν είναι φρικαρισμένη.

Η Black Metalκόρη της Morticia Adams”. Εδώ είμαστε... Η all time classic μεταλλού. Η πιο όμορφη όλων (δεν το λέω γιατί μου αρέσει η Black Metal). Μαύρο ίσιο μαλλί, λευκό δέρμα. Ηλικίες από 18 μέχρι 25 (οι κανονικές), ενώ από 26 μέχρι 45 (οι true). Ντύσιμο βγαλμένο από την εποχή του μεσαίωνα, με κορσέδες κλπ αν είναι να βγούνε Σάββατο βράδυ, ενώ ντύνονται σαν τον Danni Filth όταν είναι να πάνε για καφέ. Όλοι τις έχετε δει μέρα μεσημέρι, με διχτυωτό καλσόν κάτω από την υπερβολικά κοντή φούστα, σε συνδυασμό με αρβύλες και μπλουζάκι Darkthrone ξώβυζο. Οι true βέβαια φοράνε μαύρο κολλάν, αρβύλες, μπλουζάκι Rotting Christ, συνοδεύοντας τα με ζώνη με σφαίρες… Ακόμα και άσχημη να είναι δεν το καταλαβαίνεις, γιατί σε ξεγελάει ο συνδυασμός, άσπρο/μαύρο. Ακούνε Black Metal γιατί… «είναι και πολύ μανάρι ο Satyr και ο Sakis Tolis» και γενικά επειδή στο Black κυριαρχεί αυτή η Σκανδιναβική Viking αντρίλα με μούσια κλπ… Γενικά η αγαπημένη τους μπάντα πρέπει να περιέχει ένα «μανάρι» μέσα αλλιώς καλός είναι και ο Παρλαπίπας που παίζει έντεχνα... Μελαγχολικές και καταθλιπτικές (στο νου τους μόνο) μπας και βγάλουν ατμόσφαιρα Tim Burton, ενώ συχνά θα σε πρήζουν για το πόσο μόνες αισθάνονται, αλλά δεν είναι και Gothούδες ευτυχώς. Προσοχή στις απομιμήσεις όμως. Με τα ίδια χαρακτηριστικά θα βρείτε κοπέλες που ακούνε άλλα ντ’άλλων. Π.χ Evanescence, The Cure, Rap και Τσαλιγοπούλου, όλα μαζί σε ένα. Αυτές δεν είναι μεταλλούδες. Είναι ότι να ναι και υιοθέτησαν αυτό το στιλ γιατί κάποτε τις έδειρε ο σκυλάς πρώην, αλλά τώρα δεν τις δέρνει άλλο και έπεσαν σε κατάθλιψη. Μη ξεχνάμε ότι έτσι ντύνεται και το μεγάλο τους είδωλο… η Μαρινέλλα. Αγαπημένο τους μεταφορικό μέσο είναι τα τρένα και τα λεωφορεία, ενώ δεν θα είχαν πρόβλημα σε κάποια άμαξα, ή ένα κάρο βρε αδερφέ, αρκεί ο οδηγός να ήταν ο Aragorn και να έπαιζε κιθάρα στους Falkenbach. Από ποτό προτιμούν το κόκκινο κρασί (και καλά αίμα), ή μια μπύρα… Καπνίζουν αρωματικό καπνό και ψάχνουν να βρουν το μαγαζί με το πιο σπάνιο άρωμα για ναργιλέ για να καπνίσουν 2 τζούρες... Επίσης συχνάζουν κι αυτές σε ρεμπετάδικα τον χειμώνα, αλλά δεν κάθονται ποτέ μαζί με τις «Heavy Metal», γιατί σιχαίνονται την πολυλογία τους.

Υπάρχουν κι άλλα είδη που δεν ανέφερα, αλλά θα το κάνω σε ξεχωριστό άρθρο.

Προσοχή. Όσα αναφέρω πιο πάνω είναι από προσωπικές εμπειρίες και δεν έχουν σκοπό να θίξουν, αλλά να προβληματίσουν την Ελληνίδα μεταλλού. Τελικά μαύρο μαλλί ή κόκκινο? Είναι gay όποιος σας κάνει γαλλικό στο νύχι? Μαύρο ή μοβ στρινγκ? Ναι ή όχι στην προφύλαξη από την πρώτη νύχτα? Ερωτήματα και σκέψεις που θα προβληματίσουν.

Για μπινελίκια κατεβείτε πιο κάτω, εκεί που λέει (your comment) και κράξτε ελεύθερα.
(Όποια κράξει είναι κότα).

Track list:

Motorhead – Orgasmatron
Sodom – Marines
Death - Symbolic
Amorphis – Black Winter Day
Falcenbach - Gjallar
« Previous
 
Next »
 

4 σχόλια:

Ανώνυμος | 22 Φεβρουαρίου 2013 στις 7:56 π.μ. ¿Responder? |

den kanun ta rouxa ton papa na tis pei kapoios... \m/

Ανώνυμος | 22 Φεβρουαρίου 2013 στις 7:56 π.μ. ¿Responder? |

BRUTAL!to keimenaki sou ta spaei! exeis tin aisthisi tou xioumor kai me ekanes kai gelasa mesa ap'tin kardia mou!
bravo!
Keep on rockin!

Ανώνυμος | 22 Φεβρουαρίου 2013 στις 9:42 π.μ. ¿Responder? |

Τις γάμησες όλες και ξέρεις ; :P

Ανώνυμος | 22 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:00 π.μ. ¿Responder? |

hahahahahaha...fucking love it,keep it up

Your comment / Agroviking - Μια ωραία μεταλλούδα...