Οι Karma Violens στο Poser Disposer!

Μια μπάντα που έχει μόνο ανοδική πορεία τα τελευταία 5 έτη, φιλοξενείται στο Poser Disposer!

Οι Karma Violens απάντησαν στις παρακάτω ερωτήσεις σε μια συνέντευξη γενικού περιεχομένου, μιλώντας για την μπάντα, αλλά και την πρόοδό τους τον τελευταίο καιρό!


''Πείτε μας 2 λόγια για την μπάντα...''
Η μπάντα ξεκίνησε το 2002 από τον Γιώργο, Νίκο και Στέφανο. Από τότε μέχρι τώρα υπήρχαν πολλές αλλαγές μελών και από το 2007 και μετά κατασταλλάξαμε πλέον σε ένα μόνιμο line up. Το 2007 είχαμε κυκλοφορήσει το πρώτο μας EP με το όνομα “Katara” το οποίο βγήκε demo of the month του Αγγλικού Metal Hammer. Μετά την κυκλοφορία του ΕP η μπάντα κυκλοφόρησε το πρώτο full length album με την ονομασία “Dormancy”με την μίξη και το mastering να το επιμελείται ο  Daniel Castleman(As I Lay Dying, Devildriver, Wings of Plague κλπ). To album πήρε πάρα πολύ καλές κριτικές και μας έδωσε την αφορμή να παίξουμε σε αρκετά live και να πάρουμε μεγαλύτερη αναγνώριση.
READ MORE...

''Ποιες είναι οι επιρροές σας?''
Οι επιρροές μας είναι πολλές και από διαφορετικά είδη μουσικής. Βεβαίως έχουμε ο καθένας τα προσωπικά του κολλήματα. Ακούμε όλα τα ήδη του metal και όχι μόνο. Από black metal μέχρι κλασσικό metal. Από Djent μέχρι thrash. Δεν έχουμε κολλήματα.
''Σε ποιο σημείο βρίσκεστε αυτήν τη στιγμή?''
Αυτή τη στιγμή είμαστε στη διαδικασία της προπαραγωγής του επόμενου album. Φτιάχνουμε καινούργια κομμάτια, δημιουργούμε δομές και κάνουμε την ενορχήστρωση. Έχουμε επίσης συναυλίες σε διάφορες πόλεις στην Ελλάδα όπως Θεσσαλονίκη, Γιάννενα, Καστοριά, Αθήνα και Ρέθυμνο.

''Ποια είναι η καλύτερη στιγμή που ζήσατε σαν μπάντα και ποια η χειρότερη?''
Η καλύτερη στιγμή ήταν όταν παίξαμε στο φεστιβάλ με Judas Priest. Εκεί το σκηνικό ήταν κάτι εντελώς προτόγνωρο για εμάς. Το να παίζουμε σε ένα τόσο μεγάλο stage και να κάνουμε παρέα με τους Opeth ήταν κάτι ξεχωριστό. Πολλές καλές στιγμές υπήρχαν. Η χειρότερη μάλλον ήταν όταν παίξαμε με Septic Flesh στη Κατερίνη σε ένα venue σάπιο με το χειρότερο backline ever, με ένα μικρόφωνο που να βαράει τον Μάριο(Φωνή) με ρεύμα και δυστυχώς είχε ελάχιστο κόσμο, καμιά 15-αρια που είχε αράξει στο bar και μας έβλεπε. Ευτυχώς τους αρέσαμε. Επίσης η κάθε αποχώρηση μέλους είναι δύσκολη στιγμή για τη μπάντα, αλλά και επίσης αναζωογονητική.

''Σας επηρεάζει η κρίση?''
Προφανώς!!Νομίζω οτι επηρεάζει κάθε άνθρωπο. Σαν συγκρότημα έχουμε πολλά έξοδα και ελάχιστα έσοδα(βλ. Live). Ότι κάνουμε μας κοστίζει, από τις χορδές μας, μέχρι το studio που κάνουμε πρόβες, ηχογραφήσεις κλπ. Ο μόνος τρόπος για να βγάλουμε κάτι από τη φάση είναι απο τη προσέλευση στα live και από τη πώληση του merchandise μας.

''Με ποια μπάντα θα θέλατε να μοιραστείτε την ίδια σκηνή?''

Είναι πάρα πολλές και ο καθένας από εμάς σίγουρα προτιμά κάποια ξεχωριστή. Λογικά θα απαντούσαμε σε κοινή γραμμή όλοι για Slayer, Lamb of God, Gojira, Emperor, Converge, Meshuggah κλπ κλπ.

''Πώς βλέπετε το Metal στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια?''
Έχει ανέβει το επίπεδο πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια. Βλέπουμε μεγαλύτερο επαγγελματισμό στο στήσιμο της κάθε μπάντας, στις κυκλοφορίες σε όλα, χωρίς να σημαίνει, οτί όλοι στην Ελληνική σκηνή ακολουθούν και τις σωστές κατευθύνσεις. Σίγουρα ξεχωρίζουν κάποιες μπάντες που αντιλαμβάνονται τη σοβαρότητα του να είσαι σε metal συγκρότημα. Μακάρι αυτή η εξέλιξη να συνεχίσει και ελπίζω σε καλύτερες κυκλοφορίες τον επόμενο καιρό.

''Κάπου εδώ να σας ευχαριστήσω. Κλείστε με ένα μήνυμα..''
Ευχαριστούμε πολύ για τη συνέντευξη και ελπίζουμε να σας δούμε τον κόσμο στα επόμενα live για να τα σπάσουμε παρέα. Μπορείτε να μαθένετε νέα μας από το site μας www.karmaviolens.com και από τη σελίδα μας στο facebook:www.facebook.com/karmaviolens Stay Heavy....
« Previous
 
Next »
 

0 σχόλια:

Your comment / Οι Karma Violens στο Poser Disposer!