O Peter Ellis στο Poser Disposer!

Ένας σπουδαίος καλλιτέχνης μίλησε, έστω και συνοπτικά, στο Poser Disposer.

Ο Peter Ellis, ένας Έλληνας που μετανάστευσε από τα πρώτα χρόνια της ζωής του στην Αγγλία μας μιλάει για τα πρώτα χρόνια της ζωής του και τις αναμνήσεις του από την Αθήνα, για τον Bill Tsamis και τον Bob Katsionis, αλλά και για τους Monument, ενώ κλείνει με ένα μήνυμα προς τους Έλληνες οπαδούς!

Ladies and Gentlemen! Peter Ellis ...

READ MORE...


Poser Disposer: Πώς μπήκε το metal στην ζωή σου?
Peter Ellis: Ήρθα σε επαφή με το είδος από τον ξάδερφό μου, ο οποίος είχε μία κασέτα Manowar και την άκουγε συχνά. Με το που την άκουσα, κόλλησα!

Poser Disposer: Ποιες είναι οι αναμνήσεις σου από τα πρώτα χρόνια της ζωής σου στην Ελλάδα?
Peter Ellis: Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα και έχω κάποιες σπουδαίες αναμνήσεις από την παιδική μου ηλικία εκεί. Ακόμα θυμάμαι το άρωμα του γιασεμιού για κάποιο λόγο (γέλιο), το οποίο δεν έχουμε και πολύ εδώ στην Αγγλία. Επίσης θυμάμαι τον καθηγητή κιθάρας, Τάσο Παπαδάκη και την τεράστια επιρροή που είχα από αυτόν, όχι μόνο σαν μουσικός αλλά και σαν άνθρωπος.

Poser Disposer: Πώς είναι να δουλεύεις με τον Bob Katsionis?
Peter Ellis: Ο Bob είναι ένας σπουδαίος φίλος και φαινομενικός μουσικός. Συνεργάστηκα μαζί του σε 3 κομμάτια του τελευταίους μήνες και είναι πάντα ευχάριστο να δουλεύεις μαζί του!

Poser Disposer: Ας πάμε στους Monument. Μετά το Fatal Attack EP, κυκλοφορούν οι φήμες πως θα έχουμε και το debut album σας στο κοντινό μέλλον. Ισχύει?
Peter Ellis: Ναι! Είναι αλήθεια! Στην πραγματικότητα έχουμε ήδη αρχίσει να δουλεύουμε πάνω στο debut album μας. Όλα τα κομμάτια είναι έτοιμα, απλά πρέπει να τελειώσω τα λόγια σε κανα δυο τραγούδια και είμαστε έτοιμοι! Παίξαμε το το νέο μας υλικό στο studio και ακούγονταν υπέροχα. Είναι στην ίδια γραμμή με το EP, αλλά με πολύ μεγάλη ποικιλία στο song writing.

Poser Disposer: Bill Tsamis! Ένας σπουδαίος καλλιτέχνης με καταγωγή από την Ελλάδα. Λατρεύεται σαν θεός εδώ. Βλέπεις τον εαυτό σου για αντικαταστάτη του στο μέλλον? Νομίζω πως έχεις τις δυνατότητες!
Peter Ellis: O Bill Tsamis κατά την γνώμη μου, είναι ένας από τους πιο αδικημένους μουσικοσυνθέτες στην ιστορία του metal και αποτελεί έμπνευση για μένα. Τώρα, αν ποτέ ζήσω την εμπειρία να έχω τέτοιου είδους αφοσίωση και αγάπη από το ελληνικό κοινό, είναι κάτι που θα το δείξει ο χρόνος. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να συνεχίσω να γράφω την καλύτερη μουσική που μπορώ και να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό στο studio και στις live εμφανίσεις, με αποτέλεσμα να κάνω όλο και περισσότερους να εκφραστούν μέσα από την δουλειά μου.

Poser Disposer: Ποια είναι κατά την γνώμη σου τα 3 καλύτερα heavy metal albums που βγήκαν ποτέ?
Peter Ellis: iron Maiden – Piece of Mind , Judas Priest – Painkiller, Manowar – Kings of Metal

Poser Disposer: Ευχαριστώ για όλα! Κλείσε την συνέντευξη με τον δικό σου τρόπο!
Peter Ellis: Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Έλληνες οπαδούς που στηρίζουν τους Monument τόσο παθιασμένα. Σαν άνθρωπος με ελληνικό αίμα, σημαίνει πολλά για μένα. Συνεχίστε την στήριξη και σας υποσχόμαστε πως θα έρθουμε να παίξουμε εκεί πολύ σύντομα!
« Previous
 
Next »
 

0 σχόλια:

Your comment / O Peter Ellis στο Poser Disposer!