Battleroar - Mythraal - Null 'o' Zero LIVE REVIEW

Ότι θυμάμαι χαίρομαι! Παρόλο που το show έγινε πριν 5 μέρες, τώρα βρήκα χρόνο να γράψω ένα live review. Λοιπόν...

Φτάσαμε στο χώρο του show κατά τις 8 και τέταρτο, αφού 8 και μισή άνοιγαν οι πόρτες. Παρόλο που περιμέναμε κανά μισάωρο δεν πήραμε ανταπόκριση. Έτσι αποφασίσαμε να πεταχτούμε μέχρι το ναό (Rising Heavy metal Bar). Μετά επιστρέψαμε στο χώρο της εκδήλωσης όπου τελικά κατά τις 10 παρά μπήκαμε μέσα...
READ MORE...

Πρώτοι βγήκαν στην σκηνή οι Null 'o' Zero, οι οποίοι θα φιλοξενηθούν και στο blog σε λίγες μέρες. Έπαιξαν κομμάτια από το επερχόμενο E.P. τους και μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα. Πάρα πολύ καλή η παρουσία τους και σε συνδυασμό με το Tornado of Souls που εκτέλεσαν άψογα, άφησαν πολλούς με το στόμα ανοιχτό. (8)

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα γύρω στις 11 και τέταρτο την σκηνή κατέλαβαν οι Mythraal. Female fronted, έπαιξαν διασκευές και 2 δικά τους κομμάτια, που μπορούμε να πούμε ότι ήταν συμπαθητικά. Έπαιξαν για περίπου 60 λεπτά και δεν μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα. (6) 

Στις 12 και 2 ακριβώς, μπαίνει το intro και οι Βattleroar ανεβαίνουν στην σκηνή. Δύναμη και όρεξη κατακλύζει το χώρο, καθώς η μπάντα δείχνει αναγεννημένη μετά την προσθήκη του νέου τραγουδιστή, Gerrit Mutz, που όλοι ελπίζουμε να μην είναι προσωρινός. Χαμός από τους Swordbrothers και τα 150 περίπου άτομα που βρισκόταν στο χώρο έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι. Έπαιξαν και ένα νέο κομμάτι, με τίτλο The Swords are Drawn (αν θυμάμαι καλά), το οποίο ήταν αρκετά εντυπωσιακό. Θα έβαζα δεκάρι όμως τα Death Before Disgrace, Metal From Hellas που δεν ακούστηκαν με ξενέρωσαν ελαφρά. Έμειναν στη σκηνή για 75' περίπου λεπτά. (9)

ΑDMIN!

Υ.Γ.1 Μαγικό show, looking forward για το MIND OVER METAL FEST III στις 27 του μηνός!

« Previous
 
Next »
 

3 σχόλια:

Γ.Ζ. | 20 Δεκεμβρίου 2012 στις 8:57 π.μ. Reply |

the sword are drawn το νέο κομμάτι. δυστυχώς, το βίντεο που τράβηξα είχα χάλια ήχο και κατέληξε στον κάδο απορριμάτων

Γ.Ζ. | 20 Δεκεμβρίου 2012 στις 8:58 π.μ. Reply |

*φτου βιασύνη* the swords are drawn

Unknown | 20 Δεκεμβρίου 2012 στις 9:23 π.μ. Reply |

Ευχαριστώ για την επισήμανση!! :)
ADMIN

Your comment / Battleroar - Mythraal - Null 'o' Zero LIVE REVIEW