Ανακρίνοντας τους Fadom!!

Your comment You are on Death Metal, greek metal, heavy metal, thrash metal Edit posts?
Εντάξει μόνο ανάκριση δεν μπορούν χαρακτηριστούν οι 5 ερωτήσεις που έγιναν, απλά το έβαλα για να σας τραβήξω την προσοχή! Βρέθηκα στην ευχάριστη θέση λοιπόν να επικοινωνήσω με τους Fadom και να τους κάνω κάποιες ερωτήσεις σχετικά με την μπάντα. Εκείνοι δέχτηκαν και απάντησαν σχετικά:
"Αρχικά πείτε μας δυο λόγια για την μπάντα"
Οι Fadom δημιουργήθηκαν τον Ιανουάριο του 2010,από το Θοδωρή,τον Παναγιώτη,το Δημήτρη,και το Γιώργο. Ο πρώτος είναι ο ρυθμικός κιθαρίστας και κύριος τραγουδιστής,ο δεύτερος lead κιθάρα και back vocals,ο τρίτος ο drummer,κι ο τελευταίος στο μπάσο.Μέχρι σήμερα έχουν γίνει 2 αλλαγές στο line up της μπάντας,με το Γιώργο να αντικαθίσταται από τον Κώστα,και τον Παναγιώτη από το Μάριο.Δουλεύουμε αρκετά ώστε να έχουμε κάποιο
αξιόλογο αποτέλεσμα τόσο σε υλικό,όσο και σε εμφανίσεις σε συναυλίες.
'''Ποιες είναι οι επιρροές σας?''
Οι επιρροές μας όταν ξεκινήσαμε ήταν οι κλασσικές μίας heavy-thrash μπάντας,δηλαδή οι Metallica,Megadeth,Anthrax,Overkill,Testament και λοιπά. Πλέον όμως έχουμε βρει το δικό μας στυλ,το οποίο είναι πιο τεχνικό thrash με death επιρροές στα riffs και στη δομή. Πλέον οι επιρροές μας, εκτός από τις προαναφερθείσες μπάντες,είναι οι Coroner,Hexenhaus,Nasty Savatage,Death,κι οι Ηavok.

''Μετά το υπεργαμάτο Trash Bandicoot ποιες αναμένονται να είναι οι κινήσεις της μπάντας? Μάθαμε μέσω της σελίδας σας στο Facebook ότι πάτε για Full-Lenght Album, αληθεύει?
Καταρχάς να ευχαριστήσουμε για το "κοπλιμέντο" και για το ενδιαφέρον! Κατά δεύτερον,ναι όπως είπατε η μπάντα ετοιμάζεται για το full lenght της,το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα βγει αυτό το χρόνο,στα τέλη του.Οι κινήσεις μας είναι να δουλεύουμε ως προς την υλοποίηση του full lenght,αλλά και στην ανταπόκριση σε live εμφανίσεις!

''Πώς προέκυψε το όνομα του σχήματος?''
Το όνομα ήρθε εντελώς τυχαία,απλά ψάχναμε για κάποιο όνομα κι ο Γιώργος (πρώτος bassίστας) το "έριξε",μας άρεσε κι έτσι καθιερώθηκε.

''Πείτε μας λίγα λόγια για το Thrashers United 3 στις 27 Απριλίου και οι για τις σχέσεις σας με τις άλλες μπάντες που συμμετέχουν''?
Χαίρομαι πολύ γι αυτή την ερώτηση! Το Thrashers United είναι ένα live το οποίο αποτελείται από τέσσερις μπάντες,εμάς,τους Homo Sapiens,τους Βio-Cancer και τους Exarsis! Έχουν προηγηθεί δύο thrashers united live,γι αυτό άλλωστε και το προσεχές είναι το "3". Και στα δύο προηγούμενα live ο κόσμος ήταν καταπληκτικός,τόσο στην έλευση όσο και στη συμμετοχή σε pit,mosh,stage diving,και γενικά σε κάθε τι που κάνουν ένα live αξιομνημόνευτο και γαμάτο! Οι σχέσεις μεταξύ μας είναι σχεδόν αδελφικές, κι αυτό ισχύει για όλα τα μέλη από όλες τις μπάντες! Βγαίνουμε συνέχεια μαζί,μοιραζόμαστε πράγματα και μία φιλία η οποία είναι πραγματικά καταπληκτική.Όλοι με όλους είμαστε σαν αδέρφια,κι αυτό είναι το σημαντικότερο σε μία underground ελληνική σκηνή που επικρατεί περισσότερο "η πάρτη" του καθενός.

Αυτά είχαμε να πούμε,σας ευχαριστούμε ξανά για το ενδιαφέρον και για τη συνέντευξη! Stay Thrash!




Ακούστε το Thrash Bandicoot των Fadom μέσω του καναλιού τους στο Youtube ->FadomGR
Η σελίδα τους στο Facebook -> Fadom FB page

« Previous
 
Next »
 

0 σχόλια:

Your comment / Ανακρίνοντας τους Fadom!!