Hail to the Macedons...

Your comment You are on greek metal, heavy metal Edit posts?
Η νεανική μπάντα Lighting Rust από την Χρυσούπολη Καβάλας μας μίλησε για τα σχέδια της καθώς και για τον εαυτό της. Σε συνδυασμό με την κυκλοφορία του πρώτου E.P. της μπάντας, το Poser Disposer σας παρουσιάζει την συνέντευξη που μας παραχώρησαν τα μέλη των Lighting Rust.
'’Αρχικά κάντε μας τις συστάσεις. Πείτε μας λίγα λόγια για την ιστορία της μπάντας και τα μέλη της.’’
Οι Lighting Rust δημιουργήθηκαν το καλοκαίρι του 2011 από τον Χάρη (lead guitar), τον Γιάννη (Bass/Vocals) και τον Άκη (drums). Αφού είχαμε βγάλει 5 κομμάτια, υπήρχε ένα κενό στον ήχο μας. Προστέθηκε ο Νίκος (Rythm Guitar) και κάνουμε αρκετές πρόβες για να έχουμε ένα αξιόλογο αποτέλεσμα.

‘’Ποιες είναι οι επιρροές σας?’’
Γενικά οι επιρροές μας είναι από Heavy Metal συγκροτήματα όπως Iron Maiden, Judas Priest, Accept, Ozzy και πολλά άλλα… Παρ’όλα αυτά από το είδος μουσικής που ακούμε και τις επιρροές μας, προσπαθούμε να διαμορφώσουμε τον δικό μας ήχο σε σχέση με το στυλ μας το οποίο έχουμε βρει ήδη από επιρροές όπως Motley Crue, Twisted Sister και Ratt. Επίσης σε δικά μας κομμάτια μπορείτε να διακρίνετε πολλές επιρροές από Thrash, Epic και Rock n Roll.

'Πείτε μιας δύο λόγια για την πρώτη σας δουλειά.''
Μετά από 7 μήνες δουλειάς και προετιμασίας αποφασίσαμε να ηχογραφήσουμε το πρώτο μας E.P. το οποίο ονομάζεται Wasted Generation. Το E.P. περιλαμβάνει 3 κομμάτια, οι ηχογραφήσεις έγιναν στο Haunted Studio από τον Ηρακλή Δεληγιώργη. Ο τίτλος δεν είναι τυχαίος καθώς οι γενιές νέων και οι κόποι τους πάνε χαμένοι από την σημερινή κατάσταση. Επίσης αναφέρεται στα δικαιώματα των ανθρώπων που σιγά σιγά μας τα αφαιρούν. Και γενικά αναφέρεται σε επαναστάσεις και στην στάση της πολιτικής η οποία ευθύνεται για την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε σήμερα.

''Ποια είναι η μπάντα που ονειρεύεστε μια μέρα να μοιραστείτε την ίδια σκηνή?’’
Οι μπάντες που θα θέλαμε να παίξουμε μαζί είναι πάρα πολλές. Φυσικά θα θέλαμε να παίξουμε με μπάντες του δικού μας στυλ, που είναι παρόμοιες με μας όπως Saxon, Motorhead, W.A.S.P. και άλλες..

‘’Ο επίλογος δικός σας…’
Έχουμε αρκετές εμφανίσεις σε πολλά μέρη της Ελλάδας το καλοκαίρι. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην σελίδα μας στο facebook
(http://www.facebook.com/pages/Lighting-Rust/294480720578632),sto myspace (http://www.myspace.com/581045467) kai sto reverbnation (http://www.reverbnation.com/lightingrust). 

« Previous
 
Next »
 

0 σχόλια:

Your comment / Hail to the Macedons...