Spread it fast - Spread it wide

Your comment You are on greek metal, thrash metal Edit posts?
Έχοντας ζητήσει τα Tabs από τα παιδιά μέσω Youtube για να μπορώ κι εγώ να παίζω τα άπαιχτα Riffs που έχουν και έχοντας ακούσει χιλιάδες φορές τα κομμάτια τους, πήρα το θάρρος να τους ζητήσω να μου απαντήσουν σε κάποιες ερωτήσεις.
''Πείτε μας δυο λόγια για την μπάντα''
Λοιπόν η μπαντα δημιουργηθηκε το φθινωπωρο του 2010, απο τους Λευτερη(Φωνη),Αντωνη(Κιθαρα),Στελιο(Μπασσο),και Γιωργο(Τυμπανα).
Υπηρξαν διαφορες αλλαγες στη συνθεση της μπαντας κ εν ετη 2012 αποτελειτε απο Λευτερη, Αντωνη κ Γιαννη πλεον στο μπασσο ενω ψαχνουμε για ντραμμερ.

''Ποιες είναι οι επιρροές σας?''
Χμμμμ Kreator,Violator,(εχουμε παρει σβαρνα ολα τα ''ορ'')Sadus, Morbid Saint και τετοια φαση γενικα.
''Ξεφυλλίζοντας το Metal Hammer του Μαρτίου έπεσα πάνω σε μία αγγελία σας. Βρήκατε ντράμμερ?''
Δυστηχως δν εχουμε βρει ακομα, αλλα ευτηχως ο φιλος Αναστασης (απο Never-Trust) μας βοηθαει στα live, ενω συνεχιζουμε το ''ψαχτηρι''
''Πότε θα είναι επιτέλους έτοιμο το Ear Piercing Thrash που περιμένουμε πως και πως?''
Το cD ουσιαστικα ετοιμο ειναι εχουν τελειωσει οι μιξεις , μαστερ κτλ εχει σταλθει για κοπη κ πολυ πιθανον να το εχουμε κ στο THRASHERS UNITED.
Αν οχι υπολογιζω να κυκλοφορησει λιγο αργοτερα απο την Athens Thrash Attack παντα ως Label.
''Όπως είχα ζητήσει την άποψη των Fadom για το Thrashers United 3, έτσι θα ζητήσω τώρα και την δικιά σας. Πείτε μας την άποψή σας για το event καθώς επίσης και για τις σχέσεις που έχετε με τις άλλες μπάντες που συμμετέχουν.'
Nταξει ο Θωδορης το εξαντλησε το θεμα με την απαντηση του οποτε θα μπορουσα να κανω απλα ενα copy paste αλλα anyway:!
Οι σχεσεις μεταξυ των μπαντων ειναι παραπανω απο φιλικες, ή ''απλα κανουμε κανα live μαζι κ μετα κραζομαστε σαν τα κορακια''
Ειναι παρεα, η διοργανωση γινετε απο ολους , και υπαρχει τρελη υποστηριξη απο τα μελη σε οποια μπαντα ειναι στο σανιδι εκεινη τη στιγμη!



 
« Previous
 
Next »
 

0 σχόλια:

Your comment / Spread it fast - Spread it wide