Screaming Death Interview...

Your comment You are on Death Metal, greek metal, thrash metal Edit posts?
Για μία ακόμη φορά έχω την τύχη να παίρνω συνέντευξη από μια από τις πιο υποσχόμενες μπάντες στην ελληνική Μέταλ σκηνή. Ladies And Gentlemen...Screaming Death!!!!


''Συστήστε μας την μπάντα σας...''
 Λοιπόν είμαστε οι Screaming Death , μια νεα Metal μπάντα απο την όμορφη πόλη της Καβάλας . Αποτελούμαστε απο τον Μαριο Ασβεστα στα φωνητικά , Θεμη Καραγιαννιδη και Ακη Κιπριαδη στις κιθαρες , Στελιο Παρθενιδη στο μπασσο και Λευτερη Πασαλιδη στα ντραμς και κατα καποιο τροπο το συγκρότημα βγήκε μεσα απο την παρέα μας!Αισθανόμαστε αδέρφια ο ένας με τον άλλο και έχουμε μεγάλη οικειότητα και αυτό μας βοηθάει στην δημιουργία νέων κομματιών μας διότι επικρατεί συνεργασία και συγκέντρωση.(ασχετα που μαλώνουμε που και που) Read More...
''Ποιες είναι οι επιρροές σας?'' 
Στα τραγούδια υπάρχουν επιρροές απο πολλα διαφορετικά είδη του μέταλ φάσματος και απο μπάντες οπως Trivium , Lamb of god , Machine Head , Arch Enemy,As I Lay Dying,In Flames, Soulfly , Pantera κλπ
''Ποια είναι τα άμεσα σχέδια της μπάντας?''
Απο τον Δεκέμβριο ετοιμάζουμε το δεύτερο Demo μας που θα αποτελείτε απο 3 η 4 τραγουδια και σκοπεύουμε να το ηχογραφήσουμε στις αρχές του Ιουλίου και σε αυτο θα αναθέσουμε τις ελπίδες μας για να προσπαθήσουμε να υπογράψουμε σε δισκογραφική . Βασικα θα μπορούσε καποιος να το χαρακτηρίσει και πρώτο ουσιαστικά γιατι το demo που ηχογραφήσαμε τον Νοέμβριο ηταν κάπως γρήγορη δουλειά και ετσι δεν προσέξαμε αρκετά πραγματα και επίσης μπορούμε να πούμε οτι υπάρχει μεγάλη βελτίωση και στον καθενα μας προσωπικά αλλα και σαν σύνολο. Επίσης για να μην ξεφύγουμε απο την ερώτηση τα άμεσα σχέδια μας εκτος απο την Ηχογράφηση ειναι το καλοκαίρι να πραγματοποιήσουμε μια σειρά απο Live εμφανίσεις στην Καβαλα και στις γύρω περιοχές ( Ξανθη , Περαμος , Δραμα , Θεσσαλονικη και Κιλκις ) και ίσως αν ολα μας πάνε καλα και στο οικονομικό θεμα να κατέβουμε και προς νοτο (Αθηνα-Πατρα).


''Με ποιες μπάντες ονειρεύεστε να μοιραστείτε μια μέρα την ίδια σκηνή?'' 
Ο Καθενας μας πιστεύω οτι εχει εντελώς διαφορετικό όνειρο για αυτο το θέμα ... πχ Ο Μαριος θα πέθαινε να ηταν στην σκηνή μαζι με Lamb Of God , Ο Θεμης με Arch Enemy , Ο Ακης με As I Lay dying , Εγω θα ηθελα πολυ με Godsmack ενω ο Στελιος με καμια ξεχασμένη Black Metal μπάντα .. αλλα σαν κοινές μπαντες που θα θέλαμε πιστεύω ολοι τους Lamb Of God και τους βραζιλιάνους Sepultura..


''Ο επίλογος όπως πάντα δικός σας...''
Κλείνοντας θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε πολύ που μας δώσατε την ευκαιρία να δώσουμε αυτήν την συνέντευξη και να πούμε πως θα θέλαμε να να δώσουμε τους θερμούς μας χαιρετισμούς στην Θεσσαλονίκη την οποία και επισκεφθήκαμε πρόσφατα για μία live εμφάνιση μας.


Facebook Page--> Screaming Death 
« Previous
 
Next »
 

0 σχόλια:

Your comment / Screaming Death Interview...