Agroviking on Flirt!


Έχω φτιάξει έναν διπλό ελληνικό καφέ και αράζω στον υπολογιστή μου. Για άλλη μια φορά με απασχολούν σκέψεις, όπως γιατί τον λέμε ελληνικό, ενώ είναι βραζιλιάνικος, γιατί οι κοπέλες πάνε 2-2 στην τουαλέτα και γιατί ο Γιαννιώτας δεν λέει να δώσει ούτε μια πάσα. 

Μη μπορώντας να απαντήσω στις βαθυστόχαστες απορίες μου, αποφάσισα να σας χαρίσω λίγη ακόμα από την σοφία που με διακατέχει.

Αυτή την φορά σκέφτομαι να γράψω για το ταξίδι μου στην Νορβηγία και τις εμπειρίες που αποκόμισα από την γενέτειρα του black metal.
Αλλά δεν έχω πάει.
Οπότε θα γράψω για κάτι άλλο.
Σήμερα λοιπόν θα σας μιλήσω για τις σχέσεις μεταξύ γυναικών και ανδρών μεταλλάδων.
READ MORE...

Θα γίνω ο Θάνος Ασκητής της metal. Θα γίνω η Τένια Μακρή των μαλλιάδων. Όλα αυτά μέσα από ωμή πραγματικότητα και παραδείγματα που θα κόψουν την ανάσα.

Ξεκινάω αμέσως φίλε μεταλλά, γιατί όπως πάντα, εσύ είσαι αυτός που τρώει τα μούτρα του. Διάβασε λοιπόν προσεκτικά τα παρακάτω, μπας και το επόμενο Σάββατο
κάνεις αυτό, για το οποίο θα σε κάνει να ξαναμπείς στην μπανιέρα και θα αρχίσεις να εκτιμάς τις ιδιότητες του πλυσίματος.
Ως γνωστόν οι γυναίκες είναι το ωραίο φύλλο. Θα μου πεις. Όπα ρε συ. Πως είναι το ωραίο φύλο όταν βλέπεις το γαιδουρομούσκαρο 350 κιλά να σου σκάει με το διχτυωτό και να μοιάζει το πόδι της σαν ρολό χοιρινό? Εντάξει δεν εννοούμε όλες…

Αλλά ρε φίλε είναι πιο ωραίο να βλέπεις 2 γυναίκες να αγκαλιάζονται, από το να βλέπεις τον Σωτήρη να κάθεται στα γόνατα του Βαγγέλη. Άσχημο θέαμα το δεύτερο. Επίσης κάτι δεν πάει καλά, αν μπλεχτεί η τρίχα της πλάτης του Διονύση του Κακαβά, με την τρίχα του Δημήτρη του Ζουντάνη από τα Πνύκα της Αρκαδίας. Άρα εφόσον σου έδωσα να καταλάβεις γιατί οι γυναίκες είναι το ωραίο φύλο, θα σου δώσω να καταλάβεις και τον ΣΩΣΤΟ τρόπο να τις πλησιάσεις.
Έχω παρατηρήσει πως πλησιάζουν οι μεταλλάδες τις κοπέλες στα clubs.

Πηγαίνουν ανά μικρά κοπάδια, στήνονται μπροστά τους και αρχίζουν το headbaging πάνω κάτω για να τις εντυπωσιάσουν. Σαν τα παγόνια που ανοίγουν τα φτερά και το πιο εντυπωσιακό ζευγαρώνει. Χαλάρωσε. Δεν θα εντυπωσιαστεί ΚΑΜΙΑ με αυτό που κάνεις. Εσύ θα έχεις ένα πιασμένο σβέρκο και η τύπισσα θα γνωρίσει τον μαγκάκο που της μίλησε, όσο εσύ έκανες σαν τα  κουκλάκια που βάζουν στα αυτοκίνητα και κουνιούνται στις λακκούβες.
Επόμενη λάθος κίνηση που κάνει ο μεταλλάς, είναι η ίδια η metal.
Ρε φίλε. Για να την βλέπεις στο metal club KLAIN MAIDEN, πάει να πει ότι δεν άφησε την παρέα στο σκυλάδικο που εμφανίζεται η Τζένη Κοκάλα και ο Τάσος Μπουρούχας και είπε να πεταχτεί μια βόλτα να πιει και ένα ποτό με τους κάφρους. Είναι μεταλλού και είναι εκεί για να δει μαλλιάδες. Τέλος. Μη της μιλάς για τον νέο δίσκο των Triscararium και το τελευταίο live που είδες στο Μπουκόφ της Ουκρανίας. ΔΕΝ ΤΗΝ ΝΟΙΑΖΕΙ. ΤΗΝ ΞΕΝΕΡΩΝΕΙΣ. ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΗ METAL. Μίλησε της για το ποτό της. Για το χρώμα στα μαλλιά της. Ρώτα την γιατί πάνε 2-2 στην τουαλέτα. Αν δεν σου κάτσει, τουλάχιστον θα μάθεις κάτι που με απασχολεί εδώ και χρόνια.

Ένα σίγουρο λάθος που κάνει ο μεταλλάς, είναι να προσπαθεί να γνωρίσει μεταλλού σε live. Ρε γλάρε. Χώρια ότι ΕΣΥ έσταξες 20 ευρώ να δεις το live και καταντάς πιο πέφτουλας και σπαστικός από τον Παντελή Παντελίδη, ξεχνάς ότι και η τύπισσα έχει σκάσει το ίδιο 20άρικο και είναι εκεί ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΕΣΕΝΑ. Όπως έχω γράψει και σε προηγούμενο άρθρο, η μεταλλού είναι μεταλλού για το μανάρι που παίζει κιθάρα, ή γιατί της αρέσει πολύ μια μπάντα. Άρα για να είναι στο συγκεκριμένο live, της αρέσει το μανάρι που παίζει ή η μπάντα. Αν όχι, έχει πάει με τον δικό της και ο τύπος έχει πάει για κατούρημα. Μη της την πέφτεις. Θα φας τα μούτρα σου.
Διάσημος δεν είσαι, ωραίος δεν είσαι μιας και είσαι ξέμπαρκος, πόσες ελπίδες σου δίνεις? ΚΑΜΙΑ. Άρα σκάσε και δες το live. Πέφτουλα. Μπακούρι. Λακέ.

Υπάρχει και μια κατηγορία μεταλλάδων, που περιμένουν τις ίδιες τις κοπέλες να τους την πέσουν. Πφφφφφ. Ας το δούμε λογικά ρε φίλε κουραμπιέ.
Η τύπισσα κανονίζει 4 μέρες με την κολλητή της που θα βγούνε και πότε, ώστε να μην έχει περίοδο. Αφού φτάσει η μέρα, τρώει 3 ώρες στο μπάνιο, με αποτριχώσεις ποδιών, χεριών και γλώσσας. Πλακώνεται στις κρέμες προσώπου, σβέρκου και μασχάλης. Φτιάχνει μαλλί. Φοράει ότι καλύτερο διαθέτει η ντουλάπα της και βγαίνει έξω.
ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΕΣ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΕΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΖΗΛΕΨΕ ΤΟ ΓΕΜΑΤΟ ΨΑΛΙΔΑ ΜΑΛΛΙ ΣΟΥ? Ή μήπως δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην γοητεία που εκπέμπει η φορεμένη για 2 βδομάδες μπλούζα σου ICED EARTH?

Είναι εκεί και περιμένει να πιάσουν τόπο όλες της οι ετοιμασίες. Και εφόσον δεν πας να της μιλήσεις ΕΣΥ, θα πάει κάποιος άλλος, που εκτίμησε όλα όσα τράβηξε η δύσμοιρη μεταλλού για να βγει.  

Τέλος, θα φτιάξω έναν κατάλογο για να ξέρεις τι σου γίνεται, κακοποιημένε από την ζωή μεταλλά.

Είσαι μουσάτος και μαλλιάς? Μπορείς να την πέσεις σε μπλακμεταλλού και ντεθμεταλλού.
Είσαι σκέτο μαλλιάς? Μπορείς να την πέσεις σε μπλακμεταλλού και θρασμεταλλού. (Βασικά στην δεύτερη μόνο με προσωπική σου ευθύνη).
Είσαι μουσάτος αλλά όχι μαλλιάς? Μπορείς να την πέσεις σε χεβιμεταλλού και μπλακμεταλλού.
Δεν είσαι ούτε μουσάτος, ούτε μαλλιάς? Μπορείς να αφήσεις μαλλί και μούσι.

Κάπου εδώ θα σας αφήσω, γιατί ξεκίνησε ο Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής και δεν θέλω να το χάσω.
Την επόμενη φορά θα μιλήσουμε, για το πόσο βοηθάνε στην εγκυμοσύνη τα φαρδιά.

Tracklist:
Manowar – Kill With Power
Sabaton – Primo Victoria
Orphaned Land – Sapari
Grave Digger -  Rebellion
« Previous
 
Next »
 

0 σχόλια:

Your comment / Agroviking on Flirt!