Οκτώβριος 2012: PREVIEW!

Καιρό είχαμε να κάνουμε κάτι παρόμοιο εδώ στο Poser Disposer και έτσι σήμερα πήρα απόφαση να αναλύσω τα κυριότερα άλμπουμ που θα βγούνε μέσα στο μήνα που διανύουμε...
Ψάχνοντας δεν βρήκα κάτι το ιδιαίτερο, αλλά παρ'όλα αυτά πολλά από τα άλμπουμ που θα κυκλοφορήσουν, θα μας τραβήξουν την προσοχή και ίσως δούμε και κάποιο review στο blog.
READ MORE...


Πέρα από το The Very Beast Of Dio Vol.2, αυτό που μου τράβηξε την προσοχή ήταν ο 20ος κατά σειρά δίσκος των Kiss που θα κυκλοφορήσει στις 9 του μηνός. Kiss? Που στο διάολο ήταν αυτοί? Μετά το Sonic Boom το 2009, που πέρασε και δεν ακούμπησε, επανέρχονται με το Monster, με το οποίο φιλοδοξούν να ξαναέρθουν στην επιφάνεια. Ο δίσκος ηχογραφήθηκε στα Conway Recording Studios. Παρ'όλα αυτά, μετά το reunion τα πράγματα για τους Kiss δεν είναι και ονειρικά!

Wintersun! Οι Φινλανδοί Folkάδες ευελπιστούν με τον 2ο άλμπουμ τους να ανέβουν τα σκαλιά της ιεραρχίας του folk. Ο δίσκος έχει τίτλο Time I, ενώ το 2013 θα κυκλοφορήσει και το Time II που θα είναι η συνέχεια του πρώτου. 19 Οκτωβρίου λοιπόν η κυκλοφορία του νέου δίσκου των Wintesun.

Silverthorn θα είναι ο τίτλος του νέου άλμπουμ των Kamelot, που θα κυκλοφορήσει στις 29 Οκτωβρίου στην Ευρώπη, από την SPV/Steamhammer. Μένει μόνο να δούμε αν ο Thomas Youngblood και η παρέα θα μας εντυπωσιάσουν, μετά την γλυκόπικρη γεύση που πήραμε από το Poetry of the Poisoned το 2009.]

Αυτά είναι λοιπόν όλα κι όλα τα κύρια άλμπουμ που θα κυκλοφορήσουν τον Οκτώβριο, εκτός αν οι λίγοι ποζεράδες που διαβάζετε αυτό το μπλογκ (παρακαλώ αποχωρήστε αμέσως!), νομίζατε οτι θα γράψω για τα νέα άλμπουμ των My Dying Bride και των A life Once Lost.

Υ.Γ.1 ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! (ADMIN)
Υ.Γ.2 READ Υ.Γ.1!
« Previous
 
Next »
 

0 σχόλια:

Your comment / Οκτώβριος 2012: PREVIEW!