Παρελθόν από τους Nightwish η Annete Olzon!

Σήμερα το απόγευμα, έγινε γνωστό μέσω ανακοίνωσης της μπάντας, πως η frontwoman των Nightwish αποτελεί παρελθόν. Για να μην πολυλογούμε, ακολουθεί η ανακοίνωση:

«Σήμερα έκλεισε ακόμα ένα κεφάλαιο της ιστορίας των Nightwish. Οι Nightwish και η Anette Olzon αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους, κοινή συναινέσει, για το καλό και των δύο πλευρών.
Τον τελευταίο καιρό γίνονταν όλο και πιο προφανές πως η κατεύθυνση της μπάντας ήταν σε σύγκρουση με τις ανάγκες της, και αυτό είχε οδηγήσει σε μία διαίρεση από την οποία δεν μπορούσαμε να επανέλθουμε.»
READ MORE...

Την θέση της τραγουδίστριας στους Nightwish, για το υπόλοιπο της παγκόσμιας περιοδείας για το “Imaginaerum”, θα καλύψει, αρχής γενομένης από το αποψινό show στο Seattle, η Floor Jansen(πρώην After Forever, νυν Revamp)
Αξίζει να πούμε, επίσης, πως την περασμένη Παρασκευή, 28 του Σεπτέμβρη, οι Nightwish είχαν δώσει ένα show στο Denver χωρίς την Olzon, η οποία είχε εισαχθεί πριν από λίγες ώρες στο νοσοκομείο, με τις βοηθητικές τραγουδίστριες των Kamelot, Elize Ryd και Alissa White-Gluz να την αντικαθιστούν.
Σε σχετικό της μήνυμα την επόμενη ημέρα, η Olzon είχε εκφράσει την δυσφορία της για αυτό το γεγονός, λέγοντας τα εξής:
«Ποτέ δεν ρωτήθηκα αν ήταν ΟΚ να χρησιμοποιήσουν την Elize και την Alissa στο χθεσινό show. Δεν νομίζω πως αυτή ήταν μια καλή επιλογή, και ζητώ συγγνώμη από αυτούς που ήρθαν να δουν ολόκληρη την μπάντα, αλλά είδαν κάτι διαφορετικό. Αλλά ήμουν πολύ άρρωστη και η απόφαση δεν ήταν δική μου. Απόψε θα βρίσκομαι στην σκηνή προσπαθώντας να κάνω το καλύτερο, παρά την ασθένειά μου.
Σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας! Και όπως ξέρετε, αυτό είναι απλώς μουσική. Όπως και στην ζωή, κάποια φορά αρρωσταίνουμε και shows ακυρώνονται. Η Rihanna δεν θα ζητούσε από την Britney Spears να τραγουδήσει για αυτήν αν ήταν άρρωστη. Για μένα είναι εντελώς εκτός πραγματικότητας το να σκέφτεσαι πως ένα show είναι πιο σημαντικό από τους ανθρώπους μέσα στην μπάντα.»
« Previous
 
Next »
 

0 σχόλια:

Your comment / Παρελθόν από τους Nightwish η Annete Olzon!