Προτάσεις ADMIN!


Αφού δεν έβρισκα θέμα για άρθρο, κάποιο νέο ή κάτι ενδιαφέρον τελοσπάντων, είπα να σας προτείνω 5 album τα οποία ακούω μετά μανίας τελευταία και θα σας συνιστούσα να κάνετε κι εσείς το ίδιο.


Ξεκινάμε λοιπόν και αυτό που μου έκανε τεράστια εντύπωση τις τελευταίες μέρες ήταν το Heading Northe από Stormwarrior. Heavy/Power καταστάσεις με Speedάτα Riffs και φοβερή φωνή.
READ MORE...


Δεύτερο στην λίστα έρχεται το Black Thrash Attack από τους ''τρελούς και παλαβούς'' Aura Noir. Deathrash κατάσταση, metal με τεράστια δόση καφρίλας, κατάλληλο για εκτόνωση.



Στην θέση νούμερο 3 βρίσκεται το Agent Orange από Sodom. Ο Angelripper και η παρέα του, αποδεικνύουν με αυτό το album πως εύκολα μπορούν να βρίσκονται στην κορυφή του γερμανικού thrash.

Τέταρτο έρχεται το Taste my Attack από τους Έλληνες Strikelight. Χαρακτηριστική η φωνή του Σταυρόπουλου και κλασσικό, παλιομοδίτικο NWOBHM! Hellas Rules!

Επίκαιρο! Το Open the Gates από τους Manilla Road έρχεται πέμπτο. Αφού δεν είχαμε την δυνατότητα να τους δούμε από κοντά χτες, τότε ας τους ακούμε στο σπίτι....

« Previous
 
Next »
 

0 σχόλια:

Your comment / Προτάσεις ADMIN!