PSYBORN - Interview

Μία ακόμη ελπιδοφόρα μπάντα φιλοξενείτε σήμερα στο Poser Disposer. Πρόκειται για τους Psyborn, μια νεανική μπάντα από το Βόλο που έχουν ήδη κυκλοφορήσει ένα EP με τίτλο ''Time Zero EP''. Άκρως Death Wave (ή αλλιώς Hybrid Death Wave όπως αυτοαποκαλούνται), το EP περιέχει 6 τραγούδια που κυριολεκτικά είναι το ένα καλύτερο από το άλλο. Δεν θα γράψω πολλά. Αξίζει τον κόπο να τους ψάξετε καθώς η μουσική τους είναι φανταστική. (ADMIN 8/10, έχουν πολύ μέλλον!)

Πάμε τώρα στην συνέντευξη. Διαβάστε παρακάτω τι μας είπε ο Vocalist της μπάντας, Αντώνης, σχετικά με τις ερωτήσεις που του κάναμε...
READ MORE....


''Καλησπέρα. Πείτε μας δυο λόγια για την μπάντα.''

Καλησπέρα και από εμάς!!Αντώνης εδώ,η φωνή στην μπάντα!Οι Psyborn λοιπόν δημιουργήθηκαν στα τέλη του 2010 με την πρώτη κυκλοφορία μας να έρχεται μέσα στην άνοιξη του 11'(TIME ZERO EP)!Έκτοτε κάποια live (λιγοστά δυστυχώς γιατί όπως όλοι πιστεύω ξέρουμε την κατάσταση στην Ελλάδα δύσκολα βρίσκεις metal live πια).Τουλάχιστον το "εξωτερικό" την ψάχνει αρκετά με underground μπάντες, έτσι και σε εμάς μας δόθηκε η ευκαιρία να μπούμε σε ένα αμερικανικό metal compilation disk (http://www.272records.com/kill_city_vol_33/ ) με το κομμάτι μας on my knees όπως επίσης να δώσουμε και μια συνέντευξη σε ένα fan zine (http://www.obscurechaoszine.com/)και σε ένα περιοδικό (http://aeazine.blogspot.gr/2011/12/aea-issue-19-available-for-trade-or.html) επίσης και αυτά από Αμερική!!Η συνέχεια της μπάντας δυστυχώς ήταν να μπούμε σε μια "παύση" λόγω της αποχώρησης του κιθαρίστα και του μπασίστα,ευτυχώς όμως μέχρι πρότεινως που ξεκινήσαμε με νέα μέλη και με νέο υλικό!!Ήδη είμαστε σε φάση "ηχογράφησης" όπως επίσης και με έτοιμο set list και πολύ όρεξη για live!!
''Ποιες είναι οι επιρροές σας?
Οι επιρροές βασικά θα μπορούσαν να είναι πάρα πολλές,αν σκεφτείς πως πραγματικά κανείς μας δεν ακούει κάτι έστω παρόμοιο με τα υπόλοιπα μέλη γιαυτό και προσπαθούμε να τις κλείνουμε έξω από το στούντιο έτσι ώστε να μην καταλήξουμε και εμείς σαν μια ακόμη copy/paste metal μπάντα...Σίγουρο είναι πως είμαστε κάπου στο death αλλά καλό είναι να μην βγάλετε ακόμη συμπεράσματα γιατί το νέο υλικό θα σας εκπλήξει!

''Σε ποιο σημείο βρίσκεστε αυτήν τη στιγμή και ποια τα σχέδιά σας για το μέλλον?
Η μπάντα όπως είπα και πιο πάνω είναι σε φάση που γράφουμε καινούργιο υλικό και ψαχνόμαστε για συναυλίες και promotion!Όσο για το μέλλον σίγουρα όχι κάποια δισκογραφική ακόμα (αν και είχαμε ήδη 2 προσφορές,η μια από ελληνική και η δεύτερη από ουκρανική) αλλά πολύ promotion,συναυλίες και δουλειά!!
''Ποιο είναι ο στόχος σας σαν μπάντα.''
Ο στόχος της μπάντας πιστεύω είναι γνωστός-κοινός με όλες τις μπάντες σ αυτό το είδος!Δηλαδή να βάλουμε και εμείς το λιθαράκι μας στην σκηνή που μας μεγάλωσε!!Αυτό βασικά νομίζω είναι που μας "διαφέρει" από πολλά άλλα είδη μουσικής. Κρατάμε ακόμα αυτό το "true" μέσα μας!
''Οικονομική κρίση. Πως αυτό το γεγονός επηρεάζει μια μπάντα σαν τους Psyborn?''
Οικονομική κρίση?!?!Τι είναι αυτό?!?!χαχαχα!!Σίγουρα επηρεάζει και πολύ μάλιστα. Σκέψου πως όλοι είμαστε 28+ σε ηλικίες κάτι που σημαίνει πως εδώ και αρκετά χρόνια πρέπει να δουλεύουμε για να ζούμε έτσι όταν σου ρχεται η εφορία πχ ή το χαράτσι τι κάνεις???Είναι απλό!κλείνεσαι μέσα...και γράφεις καινούργιο δίσκο!! Και σίγουρα πολύ πιο "agressive"!!χαχαχα!!
''Ποια στιγμή των Psyborn θα ήθελες να θυμάσαι για πάντα και ποια να ξεχάσεις όσο πιο γρήγορα μπορείς?''
Θα ξεκινήσω με την στιγμή που θα ήθελα να ξεχάσω,ήταν όταν είχα σκιστεί να κανονίσω μια καλή άκρη για 2 live στο εξωτερικό (Σουηδία συγκεκριμένα) και με το που το ανακοινώνω ταυτόχρονα μου ανακοινώνουν τα παλιά μέλη πως έχουν βαρεθεί το metal και θέλουν να την κάνουν για να παίξουν κάνα έντεχνο "μπας και δουν καμιά άσπρη μέρα στην τσέπη τους"(ακριβή λόγια του κιθαρίστα..).Σίγουρα η φάτσα μου ήταν για φωτογραφία...το πιστεύω...!!
Και οι καλύτερες γιατί βασικά ήταν 2 είναι πρώτον όταν επιτέλους η μπάντα ξαναέδεσε και αυτή την φορά με μέλη "πολλά υποσχόμενα" που πραγματικά έχουν όρεξη και το δείχνουν, και δεύτερον μια στιγμή συναυλίας που έχουν ανέβει στην σκηνή κάτι πιτσιρικάδες,μου έχουν αρπάξει το μικρόφωνο και τραγουδάνε το κομμάτι μας απέξω και ανακατωτά!!Εκεί νιώθεις πως πραγματικά "μιλάς" κάπου μέσα στην καρδιά κάποιων!!Εκεί "πληρώνεσαι" για ΟΛΑ πιστεύω!!
''Κλείστε με ένα μήνυμα...''
Κρατάτε το αληθινό παίδες γιατί αυτό είναι που μας ξεχωρίζει και μας ενώνει!!! \m/
Α και stay tuned για νέο υλικό PSYBORN σύντομα!!!! AZ ~ \m/

« Previous
 
Next »
 

0 σχόλια:

Your comment / PSYBORN - Interview