Gojira - L'enfant Sauvage REVIEW

Τέσσερα χρόνια μετά το εκτοξεύσιμο The Way of all Flesh, η αγαπημένη μπάντα του James Hetfield, επέστρεψε με το L'enfant Sauvage. Παρ'όλο που για τους Gojira, ο δρόμος για την κορυφή ήταν και συνεχίζει να είναι δύσκολος, οι Γάλλοι όπως φαίνεται καταλήγουν σιγά σιγά σε ένα συγκεκριμένο ήχο metal, τον οποίο ακολουθούν από το προηγούμενο άλμπουμ.
READ MORE...

Λιγότερα εφέ, μεγαλύτερη έμφαση στο μπάσο και τα τύμπανα και οι κιθάρες ρυθμισμένες στον πιο heavy ήχο που μπορούν παίξουν. Όσον αφορά τη φωνή, εγώ προσωπικά δεν έχω παράπονο καθώς ήταν αρκετά ικανοποιητικός ο ήχος που έβγαινε από τα λαρύγγια του Joe Duplantier.

Για να συνοψίσουμε, με το L'enfant Sauvage, οι Gojira θα ανέβουν κι άλλο τα σκαλοπάτια του ποιοτικού Heavy Metal, και πολύ πιθανό είναι σε λίγα χρόνια να τους δούμε στην κορυφή. Πολλοί ίσως να μην τους έδιναν σημασία, όπως εγώ για παράδειγμα, αλλά το θέμα είναι ότι τα παιδιά ''σκοτώνουν''. Το άλμπουμ συνιστάται ανεπιφύλακτα και μαζί με το Tragic Idol των Paradise Lost είναι οι κορυφές για το 2012.
Κορυφές: Liquid Fire, The Gift of Guilt. 
ADMIN (9/10)
« Previous
 
Next »
 

0 σχόλια:

Your comment / Gojira - L'enfant Sauvage REVIEW