Blaze Bayley Answered me...

Your comment You are on Admin, blaze bayley, darrel, Death Metal, greek metal, heavy metal, Iron Maiden, Melodic Death Metal, Metalcore, Nirvana, pantera, Ruthless Rage, Sacred Reich, Schoolwave 2012 Edit posts?
Καλησπέρα Ελλάδα, καλησπέρα κόσμε!! Δευτέρα 25 Ιουνίου σήμερα και ήρθε η ώρα για το εβδομαδιαίο κάφρικο άρθρο μου! Βασικά σήμερα δεν είναι κάφρικο. Not even close!

Πριν καμιά 15ρια μέρες είδα από τον Jimmy Kay (παρουσιαστής διαδικτυακής εκπομπής ''THE METAL VOICE'') να ανεβάζει στο facebook status, ερώτηση με την οποία ζητούσε ερωτήσεις για να συμπεριλάβει στην συνέντευξή του με τον τιτανοτεράστιο Blaze Bayley. Έτσι λοιπόν σκέφτηκα να γράψω μία και εντός ολίγων λεπτών να μάθω από τον ίδιο τον Jimmy, ότι η ερώτηση συμπεριλήφθηκε  στην συνέντευξη. Η ερώτηση έλεγε: ''Ποια θα ήταν η απάντηση του Blaze σε περίπτωση reunion συναυλίας με τους Maiden?''
READ MORE...


Έχοντας υπομονή 2 εβδομάδων, σήμερα είδα το βίντεο με την συνέντευξη να ανεβαίνει στο Youtube από το Official Channel της εκπομπής και με έκπληξη κατάλαβα ότι η ερώτηση που ουσιαστικά αντιπροσωπεύει όλο το blog, ήταν στην πρώτη θέση. Έτσι λοιπόν στο παρακάτω βίντεο και συγκεκριμένα στο 3:30 μπορείτε να δείτε την ερώτηση του Poser-Disposer και την απάντηση του Blaze. Και επειδή πολύ θα σκεφτούν: ''σιγά ρε μαλάκα, ένα γομάρι υπάρχει στο παζάρι?'', σας απαντώ ότι ναι ένα υπάρχει αφού η φωτογραφία παρακάτω δείχνει ότι την ερώτηση την έκανα εγώ! Απολαύστε...!


« Previous
 
Next »
 

0 σχόλια:

Your comment / Blaze Bayley Answered me...