Dagger of Betrayal - Interview

Your comment You are on Admin, Dagger of Betrayal, Melodic Death Metal, Metalcore, Thessaloniki, Trikala Edit posts?
Άλλη μία ελπιδοφόρα μπάντα για την ελληνική σκηνή φιλοξενείτε σήμερα στο Poser-Disposer. Οι Μακεδόνες είναι σίγουρα μέσα στις καλύτερες νεανικές μπάντες του 2012 για την Ελλάδα, βγάζοντας μάλιστα και το πρώτο τους ντέμο με τίτλο ''Retribution''. Πάμε να δούμε τι μας είπε ο Άγγελος Τζαμτζής (κιθάρα).
READ MORE... 







''Καλησπέρα. Πείτε μας δύο λόγια για την μπάντα.''


Καλησπέρα,οι Dagger Of Betrayal δημιουργήθηκαν το καλοκαίρι του 2009 απο τους δύο κιθαρίστες Αντώνη Κάκαρη και Άγγελο Τζαμτή.Το ειδός θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε
melodic death metal/metalcore.Το line up της μπάντας ειναι Αντώνης Δημητρίου(φωνητικά) Κωσταντίνος Νουλας(drums) Άγγελος Τζαμτζής και Αντώνης Κάκαρης(κιθάρες) και Κωσταντίνος Γρουσουζάκος (μπάσο)
''Ποια είναι η πρόοδος της μπάντας τον τελευταίο καιρό και σε ποιο σημείο βρίσκεται αυτήν την στιγμή?''

Πριν ένα χρόνο κυκλοφόρησε το πρώτο μας demo (Retribution) όπου πήρε πολυ καλές κριτικές και τον Μάρτιο μπήκε στην στήλη με τα δυο καλύτερα demos του μήνα στο Metal Hammer.Αυτή την στιγμή ετοιμάζονται νέα κομμάτια για το full length album όπου οι ηχογραφίσεις του θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο.Κύριο μέλημα επίσης ειναι η εύρεση δισκογραφικής εταιρείας.
''Όπως είναι ευρέως γνωστό η χώρα μας περνάει κρίση. Πώς επηρέασε ο οικονομικός παράγοντας την μπάντα και πως το ξεπεράσατε?''

Σίγουρα επηρεάζει τον αριθμό προβών και δυσκολεύει την πρόοδο της μπάντας συνολίκα (ηχογραφίσεις τυπώσεις cds κτλ.)Οι τρόποι για να ξεπεράσεις αυτές τις δυσκολές
είναι κυρίως θέληση και επιμονή.
''Σαν μπάντα ποιες είναι οι επιρροές σας, και με ποιους θα θέλατε κάποτε να μοιραστείτε την ίδια σκηνή?''

Γενικά προσπαθούμε να αντλούμε επιρροές απο όλο το φάσμα της metal και όχι μονο.Σιγουρα θα μπορούσαμε να αναφέρουμε συγκροτήματα όπως Lamb Of God,In Flames,Arch Enemy,At The Gates,Chimaira όπου θα θέλαμε πολύ να μοιραστούμε την σκηνή μαζί τους όπως και Heaven Shall Burn και Nightrage όπου είχαμε την χαρά να κάνουμε support.
''Πριν λίγους μήνες παίξατε στην πόλη των Τρικάλων, όπου είχα την ευκαιρία να σας θαυμάσω από κοντά. Ποια ήταν η εντύπωσή σας για την πόλη και τον κόσμο που παρακολούθησε το show?''

Το live στα Τρίκαλα ήταν ένα απο τα αγαπημένα μας και κατά την διάρκεια του, όπου ο κόσμος ήταν πραγματικά πολύ θερμός άλλα και γενικά όλο το διήμερο περάσαμε γαμάτα.Η πόλη ειναι πολυ όμορφη και μόνο θετικές εντυπώσεις θα μπορούσαν να μας μείνουν.Περιμένουμε με ανυπομονησία το επόμενο live μας εκεί!
''Κλείστε την συνέντευξη με το δικό σας μήνυμα...''

Τα νέα συγκροτήματα πρεπεί να έχουν την στήριξη του κόσμου γιατί μόνο έτσι μπορούν να συνεχίσουν, πράγμα που εισπράξαμε στα Τρίκαλα .Σας περιμένουμε όλους στο επόμενο live μας εκεί και ελπίζουμε να είναι πολύ σύντομα.



                  Dagger of Betrayal Facebook Page
                  Dagger of Betrayal - Retribution (demo)
« Previous
 
Next »
 

0 σχόλια:

Your comment / Dagger of Betrayal - Interview