Sacred Blood Interview (ALEXANDROS)

Your comment You are on Τρίκαλα, Admin, Death Metal, greek metal, heavy metal, Hellenic Army, Iron Maiden, metallica, Nirvana, pantera, reale, releases, riot, Sacred Blood, Sacred Reich, Spitfire, thrash metal, Torture Edit posts?

Στις 29 Μαΐου έθεσαν σε κυκλοφορία το νέο album τους με τίτλο ''ALEXANDROS''. Ένα album ποίημα για τους φανατικούς ακροατές του συγκεκριμένου είδους (εμένα καλή ώρα.!!). Απόλυτη EPICιά, με δυνατά σημεία Power, που κάποιες φορές στρέφεται πολύ ελαφρά στην Folk. Σίγουρα ένας από τους καλύτερους δίσκος την τελευταία δεκαετία στην Ελλάδα, χωρίς καθόλου δόση υπερβολής. Αξίζει πραγματικά να το ακούσετε και να το προσθέσετε στην συλλογή σας.
Εκτός από την μικρή κριτική για το album είχαμε και την χαρά να επικοινωνήσουμε με μέλος της μπάντας και να μας δώσει απαντήσεις στις απορίες μας. Ο Πολυδεύκης απάντησε σχετικά:

READ MORE...


''Καλησπέρα από Τρίκαλα!! Για αρχή, δώστε τις απαραίτητες πληροφορίες για την μπάντα για να την μάθουν και αυτοί που δεν την ξέρουν.''
Οι SACRED BLOOD ιδρύθηκαν το 2003 απο εμενα και τον Φαέθωνα.
Το 2003 βγαλαμε το demo Clash of the Titans, ενω το 2008 το battle of thermopalae, δινοντας αρκετα λαιβ. Τωρα, επιστρεφουμε το 2012 με
το Alexandros, ενα δισκο εξ ' ολοκληρου αφιερωμενο στο Μεγα Αλεξανδρο.



''Μετά τις συστάσεις, ερχόμαστε στο κυρίως θέμα. Στις 29 Μαΐου τέθηκε σε κυκλοφορία το νέο album των Sacred Blood, με τίτλο ''ALEXANDROS''. Ποιες είναι οι εντυπώσεις, αλλά και οι προσδοκίες σας για το νέο album?'
Ειμαστε πολυ ευχαριστημενοι με το νεο μας σιντι, το οποιο ηχογραφηθηκε στα Fragile Studios του βαγγελη Γιαλαμα. Ελπιζουμε να ακουστει ο δισκος απο του οπαδους του επικου μεταλ και να μας μαθει ακομη περισσοτερος κοσμος, ο οποιος εκτιμα την Ελληνικη ιστορια και την Επικη μουσικη!


''To ''ALEXANDROS'' απέσπασε σπουδαίες κριτικές από εγχώριες ιστοσελίδες, αλλά και από sites του εξωτερικού. Σαν μέλος της μπάντας, ποια είναι η αυτοκριτική σας?'
Δυστυχως αυτο που με ρωτας ειναι το πιο δυσκολο...Το να γνωριζεις τον ευτο σου και να κανεις κριτικη ειναι πολυ πιο δυσκολο απο το να εκφερεις τη γνωμη σου για κατι αλλο. Προς το παρον δεν μπορω να σου απαντησω!


''Το album φαίνεται να πάει για TOP στιγμές στην Ελλάδα την φετινή χρονιά. Ποια είναι τα άμεσα σχέδια της μπάντας για το μέλλον? Θα σας δούμε στα Τρίκαλα?
Θελουμε οπωσδηποτε να παιξουμε αρκετα λαιβ δυστυχως ομως δε ξερω να σου πω παραπανω λεπτομερειες. Οι συγχρονοι ρυθμοι ζωης ειναι αρκετα απαιτητικοι και οπως ξερεις , δε ζουμε απο τη μουσικη αρα θα εξαρτηθει πολυ απο τα προαναφερομενα.


''Τέλος, κλείστε με το δικό σας μήνυμα την συνέντευξη προς τους φίλους της μπάντας, αλλά και τους εχθρούς που απ'ότι έχω καταλάβει δεν είναι λίγοι...
Χαιρετω τους φιλους και τους εχθρους της μπαντας, διοτι με ωφελουν και οι δυο. Οι φιλοι διοτι με στηριζουν και οι εχθροι γιατι με εμπνεουν να συνεχισω!

Πολυδευκης


« Previous
 
Next »
 

0 σχόλια:

Your comment / Sacred Blood Interview (ALEXANDROS)