School's Out For Summer...!!!!!!!

Your comment You are on Admin, Death Metal, greek metal, heavy metal, Hellenic Army, Melodic Death Metal, rip, thrash metal, Trikala Edit posts?
Επιτέλους!!!!!! Καλοκαίρι!!!! Τέλος οι εξετάσεις, τέλος οι καθηγητές, τέλος τα πάντα..! Ήρθε η ώρα το μπλογκ να ξαναπάρει μπρος δείξει την κυριαρχία του στην Ελλάδα (ψώνιο!!!!). Θα ακολουθήσει ένα καλοκαίρι γεμάτο αφιερώματα, συνεντεύξεις και αντιπαραθέσεις για την μουσική που όλοι αγαπάμε.

Γράφω ανήμερα της συναυλίας των Megadeth στην Αθήνα και δεν θα μπορούσα να το αφήσω να περάσει ασχολίαστο. Ο Dave και η παρέα του λοιπόν θα προσπαθήσουν να δώσουν χαρά στους Έλληνες που το τελευταίο καιρό δέχονται τρελή καταπίεση από τα ''κινούμενα'' μίντια, λόγω εκλογών, γι αυτό και στηρίζουμε μόνο Poser-Disposer (2 φορές ψώνιο). Εύχομαι λοιπόν σε όσους βρεθούν στην Ιερά Οδό σήμερα το βράδυ να περάσουν καλά και να γυρίσουν σπίτι με πιασμένο αυχένα και και πονόλαιμο!!!
 
Ίσως να αναρωτηθήκατε που κολλάει η φωτογραφία του άρθρου με αυτά που λέω. Ήρθε η ώρα να το εξηγήσω. Πριν λίγες μέρες στην πόλη των Τρικάλων ένα παιδί ηλικίας 13 ετών έφυγε από τη ζωή σκορπώντας θλίψη στο Πανελλήνιο. Έτσι λοιπόν σαν μικρό φόρο τιμής αποφάσισα να μην βάλω άλλη φωτογραφία εκτός από την συγκεκριμένη. Νίκο θα ζεις πάντα μέσα στις καρδιές μας!!!!

Υ.Γ.1 Ο Blackbird ζει!!! Τον πήρε το μάτι μου σε πισίνα να πίνει Μοχίτο..!
Υ.Γ.2 Σε λίγες μέρες θα έχουμε μια μικρή έκπληξη στο blog.
Υ.Γ.3 Αν δεν έρθει η δευτέρα παρουσία τα λέμε σε λίγες μέρες...ADMIN! 
« Previous
 
Next »
 

0 σχόλια:

Your comment / School's Out For Summer...!!!!!!!