3 ΜΗΝΕΣ DISPOSING...

Your comment You are on Τρίκαλα, Admin, burton, columbus, darrel, greek metal, heavy metal, Iced Earth, Iron Maiden, metallica, Nirvana, releases, Ruthless Rage, Torture Edit posts?
Χρόνια μας Πολλά! Σήμερα κλείνουμε 3 μήνες λειτουργίας στο blog! Στις 25 Μαρτίου 2012 (μετά την παρέλαση συγκεκριμένα :P ), δεν είχα τι να κάνω και αποφάσισα να ανοίξω ένα μπλογκ για να καταθέτω τις απόψεις μου γύρω από το Metal.

Κάθε αρχή και δύσκολη που λένε, και δίκιο έχουν, καθώς έφτασα σε ένα σημείο σχεδόν διάλυσης του μπλογκ αφού έβλεπα ότι δεν υπήρχε κινητικότητα. Δεν το έβαλα κάτω όμως και συνέχισα. Αναβαθμίστηκε εμφανισιακά και προστέθηκε μια νέα στήλη, το Hellenic Army, που πλέον έχει σταματήσει. Ίσως ξαναδημοσιευθεί στο μέλλον.

READ MORE...


Κάπου εκεί άρχισαν και οι συνεντεύξεις. 7 στο σύνολο και πάρα πολύ σπουδαίες. Νέες μπάντες που πρόκειται να γράψουν ιστορία στην Ελληνική σκηνή, φιλοξενήθηκαν στο μπλογκ και μας εκμυστηρεύτηκαν τα σχέδια τους και τις απόψεις τους. Επίσης μεγάλοι καλλιτέχνες όπως ο Γιάννης Παπανικολάου (Rock 'n' Roll Children) και ο Κώστας Παπαδόπουλος (Karma Violens) έδωσαν το παρόν σε αυτό εδώ το ιστιολόγιο, πράγμα που με κάνει να νιώθω περήφανο.

Με την προσθήκη 2 νέων συντακτών (και φίλων μου), το μπλογκ πλέον έχει πάρει το δρόμο του και με λίγα λόγια είναι στα πάνω του...Keep Disposing!!!

You can't kill the Metal
The Metal will live on...
ADMIN

« Previous
 
Next »
 

0 σχόλια:

Your comment / 3 ΜΗΝΕΣ DISPOSING...