Heavy Metal και Youtube...

Your comment You are on Τρίκαλα, bio cancer, burton, Cannibal Corspe, columbus, darrel, Death Metal, dio, metallica, Nirvana, pantera, reale, releases, riot, rip, Sacred Reich, Spitfire, thrash metal, Torture Edit posts?
Πίσω, στο μακρινό πλέον 2005, μία νέα ιστοσελίδα άνοιξε τις πύλες τις στους Users. Το Youtube, μαζί με το Facebook και το Twitter είναι πλέον τα 3 πιο διάσημα site του πλανήτη και μετράνε δισεκατομμύρια κόσμο καθημερινά.

Πριν μία 20ετία το Tape Trading ήταν η σπίθα που κρατούσε ζωντανή τη φλόγα του Heavy Metal ανά τον πλανήτη. Πλέον το Tape Trading έχει αντικατασταθεί από το Youtube, το οποίο προσωπικά θεωρώ την σπίθα που κρατάει ζωντανό το Μέταλ. Φυσικά, εκτός από τα θετικά που μπορεί να προσφέρει το Youtube σχετικά με το είδος μουσικής που αγαπάμε, υπάρχουν και κάποια αρνητικά. Σήμερα λοιπόν θα αναλύσω τα αρνητικά του Youtube και προσπαθήσω να δώσω μία φυσιολογική λύση γι αυτά.....(READ MORE)


No.1 ''Τα Covers''
Παναγία μου!!!!!!!! Ψάχνοντας να βρω Tabs για ένα τραγούδι που ήθελα, έπεσα πάνω σε κάτι videos που η μοναδική φράση που κολλάει είναι αυτήν που είπα πριν. Παναγία μου!!!!!! Σοβαρά τώρα, εσύ που ανεβάζεις το βίντεο σου και λες ότι έχεις κάνει ''cover'' τραγούδια όπως Domination, Master Of Puppers, Tornado Of Souls, άκουσες πως τα παίζεις και τα ανεβάζεις?? Μα καλά δεν έχεις ίχνος τσίπας πάνω σου? Εκτός ότι η μπάρα με τα Dislikes έχει περισσότερα ''χτυπήματα'' και τα από τα views, προσβάλεις και τους λίγους που μπορούν να παίξουν τα τραγούδια αυτά σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο.
ΛΥΣΗ: ΘΑΝΑΤΟΣ!

Νο.2 ''Learn how to...''
'Αλλοι αυτοί...Είδα ένα βίντεο τις προάλλες που έγραφε: Learn how to sing like Bruce Dickinson. Λέω θα το δω για να μάθω τα μυστικά του Βρασίδα. Τουλάχιστον έτσι νόμιζα. Στο βίντεο εμφανίζεται ένας μπάρμπας που πραγματικά τραγουδάει σαν την Καλομοίρα και μας πουλάει τρέλα ότι μπορεί να μας διδάξει κι όλας. Ρε μπάρμπα, εσύ έχεις ακούσει το εαυτό σου να τραγουδάει? Τραγούδα στο μπάνιο όταν δεν θα σε ακούει κανένας. Το δημόσιο τραγούδι άστο γι αυτούς που μπορούν. Α! Ξέχασα να αναφέρω ότι από τον ίδιο υπήρχαν videos με τίτλους όπως: Sing Like Hetfield, Sing Like Lemmy κλπ...
Και το χειρότερο είναι ότι αυτός ο άνθρωπος έχει ιστοσελίδα και πουλάει τα CD του μέσα από αυτήν..
ΛΥΣΗ: ΑΡΓΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ!

Αυτά και για αυτήν την εβδομάδα...Επόμενο άρθρο στις...έλα ντε..! 

« Previous
 
Next »
 

0 σχόλια:

Your comment / Heavy Metal και Youtube...