Megadeth VS Metallica

Your comment You are on burton, heavy metal, metallica, thrash metal Edit posts?
Μεταλλάδες και μεταλλούδες μου !Σαν καινούριος στο blog θα ήθελα να σας χαιρετήσω όλους καθώς και να ευχαριστήσω τον καλό μου φίλο Batigoal ,στον οποίο χρωστώ ο,τι ξέρω γύρω από τον χώρο του μέταλ. Αν και τον έχω σπάσει λίγο τα νεύρα με την καθυστέρηση του άρθρου, του ζητώ συγνώμη !Όπως γράφει και ο τίτλος του άρθρου θα σχολιάσω με τις όποιες γνώσεις μου την κόντρα της δεκαετίας του 90(και μετέπειτα) ανάμεσα σε δύο από τις κορυφαίες κατά την γνώμη μου μπάντες που έχει βγάλει το αμερικάνικο thrash και γενικά το παγκόσμιο μέταλ!
Read More...
 

EARLY 80΄s

Όλα ξεκίνησαν όταν ο νεαρός τότε Λαρς Ούλριχ έβαλε αγγελία ώστε να βρει άτομα για την δημιουργία συγκροτήματος. Στην αγγελία απάντησαν οι Χέτφιλντ ενώ αργότερα γνώρισαν και τον σολίστα Ντειβ Μαστέιν . Μαζι με τον μπασίστα  Κλιφ Μπάρτον  οι τέσσερις τους  μπήκαν στο στούντιο για να ηχογραφήσουν το πρώτο άλμπουμ τους ΚillEm All. Λίγο αργότερα λόγω χρήσης ναρκωτικών ο Μαστέιν απολύθηκε(στην πραγματικότητα κανένας μας δεν ξέρει τον ακριβή λόγο της απόλυσης του). Από τότε λοιπόν ξεκίνησε μια κόντρα που κατά την γνώμη μου μόνο γελοία θεωρείται.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Και οι δύο έχουν δηλώσει πολλα ! Και επειδή η ζωή θέλει γέλιο εγώ μόνο ως αστείο μπορώ να τα παίρνω! Σίγουρα όλοι έχετε δει το βίντεο σε μια αμερικάνικη εκπομπή όπου ο Χεντφιλντ τραγουδάει με κλειστή μύτη το symphony of destruction ή ο  Μαστέιν στην συνέντευξη του ο είπε ότι αφού ο Κιρκ Χάμμετ πήρε την θέση του  πήδηξα την κοπέλα του! Παρόλα αυτά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μετά τον θάνατο του Μπάρτον ο ίδιος ο Μαστέιν αφιέρωσε το In My Darkest Hour καθώς είπε ότι εμπνεύστηκε από τον θάνατο του.

ΟΠΑΔΟΙ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ

Στις αρχές που τα δύο συγκροτήματα ήταν νέα η κόντρα αυτή ήταν σκληρή. Βέβαια όποιοι έχουν συνδέσει το μέταλ με το ξύλο συνεχίζουν ακόμα να πιστεύουν τα ίδια.  (αναφέρομαι στους μαλάκες που σκοτώνονται στο youtube κάτω από τραγουδάρες και των δυο συγκροτημάτων. Καλά ρε ηλίθιε άνθρωπε, ακούς τον ύμνο πχ hangar 18 και γράφεις για τους Μetallica??Και εντάξει εσύ είσαι από γεννησιμιού καθυστερημένος, εγώ τι φταίω που μπαίνω να ακούσω ένα τραγούδι που γουστάρω και βλέπω τις διάφορες πίπες? Επίσης  κάτι πραγματικά μαλακία είναι αυτό που βλέπω να λένε πολλοί «the four horsemen is daves song» τι σε νοιάζει ρε άνθρωπε ποιανού είναι? Απλά απόλαυσε το και άσε τα άλλα! Τέλος θα ήθελα να πω και για τους τύπους που το είδαν κριτικοί. Από πού και ωσπού μπορείς εσυ να πεις πιο συγκρότημα είναι καλύτερο? Και τα δύο έχουν βγάλει δισκάρες . Ποιος είσαι εσύ που θα τους συγκρίνεις? Άντε τράβα αυτοκτόνα καλύτερα!

ΣΗΜΕΡΑ

Και τα δυο συγκροτήματα έχουν πετύχει πλήρως στο χώρο της μουσικής. Και τα δυο  έχουν εκατομμύρια θαυμαστές και αυτό φαίνεται από τις συναυλίες τους και τα δυο έχουν βγάλει αρκετό χρήμα και δόξα. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ η κόντρα αυτή πλέον δεν υπάρχει. Απλά καποιοι συνεχίζουν και πιστεύουν ότι ο Μαστέιν εχει φτιάξει 200 λογαριασμούς στο youtube για να πατάει dislike στο four horsemen! Και φυσικά ας μην ξεχνάμε την τρυφερή αγγαλιά Μαστέιν Χάμμετ στ Sonisphere την στιγμή που οι big four τραγουδουσαν μαζι το Am I Evil!


Μεταλλάδες και Μεταλλούδες μου σας χαιρετώ. Ευχαριστώ τον φιλο μου Μπάτι που εγραψα το άρθρο για το μπλογκ του! Οσοι πιστεύτε ότι ο Μαστέιν θελει νεκρούς τους Metallica ισώς αλλάξει γνώμη με αυτό το άρθρο! Όσοι παλι δεν σας κόβει η λύση είναι ΘΑΝΑΤΟΣ! Σας χαιρετώ και ανανεώνω το ραντεβού μας επ αόριστον! Μέχρυ τότε stay metal \m/

 Blackbird...
 
« Previous
 
Next »
 

0 σχόλια:

Your comment / Megadeth VS Metallica