Εγώ ο Κλαύδιος!!! (Pt.6)

Your comment You are on Τρίκαλα, bio cancer, burton, Cannibal Corspe, columbus, darrel, dio, greek metal, Hellenic Army, Iced Earth, Iron Maiden, Kit, pantera, Sacred Reich, Spitfire, thrash metal Edit posts?
Επανήλθα αγαπητοί μεταλχεντζ!! Είχα αφήσει μια εκκρεμότητα στη μέση! Άντε σιγά σιγά ν’ αρχίσουμε το 2ο part του φλέγοντος ζητήματος νούμερο 5! Πού ήμασταν λοιπόν? Α ναι!

Μέταλ μασκότ νούμερο 7
Sodom – Knarrenheinz
Βαθμολογία 8/10
Συνοπτικά λέω ότι κόβω τις 2 μονάδες γιατί θα ήθελα να τον δω σε πιο βίαιες πόζες και γιατί θα ήθελα να τον δω σε περισσότερα «εξώφυλλα». Κατά τ’ άλλα ο Knarrenheinz είναι η ιδανική Sodom μασκότ! Είναι Γερμαναράς, είναι στρατοκράτης είναι αιμοδιψής, είναι αδίστακτος! Δεν θέλει και πολύ μυαλό για να καταλάβει κανείς πως ένας πεζοναύτης που για δεξί χέρι έχει ένα πολυβόλο και για αριστερό ένα αλυσοπρίονο ήρθε για να τα κάνει όλα ΠΥΡ και ΜΑΝΙΑ όπως ακριβώς η μουσική των Sodom! Επιπλέον, η αντιασφυξιογόνα μάσκα σε συνδυασμό με το Wehrmacht – style κράνος τα σπάει ( αντιγραφέα Mikeius! )! Οι αντιασφυξιογόνες μάσκες δεν προορίζονται ούτε για ΜΑΛΑΚΕΣ στριτάδες ούτε για ΖΩΑ ΟΡΘΙΑ «γκοθαδες» που θέλουν να πουλήσουν και μούρη , και ο Knarrenheinz είναι η ζωντανή απόδειξη! THRASH – ΘΡΗΣΚΕΙΑ – ΠΩΡΩΣΗ ΚΑΙ ΒΙΑ!!!!
Personal favorite = Persecution Mania

READ MORE...



Μέταλ μασκότ νούμερο 8
Kreator – Kreator Demon
Βαθμολογία 9/10
Πάλι συνοπτικά αναφέρω ότι κόβω την μία μονάδα επειδή ο πασίγνωστος δαίμονας «αλλάζει» εμφανώς από εξώφυλλο σε εξώφυλλο , με αποτέλεσμα να μην έχει αφήσει μια πάγια εικόνα. Kreator λοιπόν! Η συντριπτική πλειοψηφία των κομματιών της μπάντας ξυπνά άγρια αισθήματα στον ακροατή ( αυτό φαίνεται άλλωστε από τα wall of death , και τα mosh pits στα live των Kreator ) : θυμός, αγανάκτηση , μίσος to name but a few! Είναι σαν να ξυπνάει μέσα σου ένας δαίμονας που σε παρασύρει σε ένα βίαιο παραλήρημα! Στο δαίμονα αυτό όχι μόνο έχει δοθεί μορφή, αλλά και μια περήφανη θέση στα περισσότερα εξώφυλλα του συγκροτήματος! Ένα πλάσμα φονικό, άγριο και τερατώδες με μία μεγάλη δόση θυμού και μία έντονη απόχρωση μίσους! Τι πιο κατάλληλο για να εκπροσωπήσει τον Mille Petrozza και την παρέα του! Τι πιο ταιριαστό με δίσκους ονόματι «Endless Pain» και «Pleasure to Kill»
Personal favorite = Pleasure to Kill



Μέταλ μασκότ νούμερο 9
Anthrax – Not Man
Βαθμολογία 1/10
Ο μόνος λόγος που δίνω την παρθενική αυτή μονάδα είναι γιατί το concept του “Not Man” είναι κάφρικο! Κατά τ’ άλλα αυτό το μούλικο, υπέρστοκο, καρμίρικο και τρισάθλιο δημιούργημα μου προκαλεί τάση για εμετό! Χριστέ μου και Παναγία μου! Θα δικαιολογούσα την ύπαρξη της καρικατούρας αυτής μόνο σε καρτούν για καθυστερημένα! Αντιαισθητικό και ηλίθιο μέχρι εκεί που δεν πάει! No more words!
Personal favorite = NO PERSONAL FAVORITE



Μέταλ μασκότ νούμερο 10
Manowar – Manowarrior
Βαθμολογία 9/10
Επιστροφή στα ωραία ! Θα χαρακτήριζα τον Manowarrior με τρείς λέξεις φίλες και φίλοι Επικός – Περήφανος – Ανίκητος. Αποτυπώνει σύντομα και περιεκτικά το ιδεώδες των Manowar! Οι σημαίες δεν είναι αυτές που ανεμίζουν, πιο ψηλά απ’ όλα βρίσκεται το ματωμένο χέρι του κρατώντας έναν ατσαλένιο κρίκο! Blood and steel δηλαδή! Οι επιρροές Conan (respect) είναι εμφανείς στον Manowarrior , δεν υπάρχει πανοπλία , δεν υπάρχει ασπίδα , μόνο ένας ημίγυμνος πολεμιστής που τα μόνα του όπλα είναι φτιαγμένα από ατσάλι , το σπαθί και το κουράγιο του! Μυώδης , βλοσυρός και αδίστακτος , η πιο epic κατ’εμέ , μέταλ μασκότ ever! Αν και το εξώφυλλο του Warriors of the World με χάλασε κάπως , ακόμα και εκεί ο Manowarrior αποτελεί σταθερή αξία. No cunts, no posers , no sorry just metal , blood , guts and glory (πάλι έγραψα) !
Personal favorite = Kings of Metal




Μέταλ μασκότ νούμερο 11
Children of Bodom – Roy
Βαθμολογία 7/10
Ο χάρος σε μορφή ανθρώπου. Κάτι με χαλάει σε αυτή την ιστορία ρε γαμώτο!!! Τα εξώφυλλα των Bodom έχουν σαν αντικείμενο ΜΟΝΟ τον Roy! Roy με μπλε φόντο , Roy με πράσινο φόντο, Roy με αίματα…. Πάντως δεν υπάρχει τίποτα πιο “catchy” και πιο χαρακτηριστικό για μία death metal μπάντα από την ανθρώπινη υπόσταση του ίδιου του θανάτου! Έτσι δίνω credits για το σκεπτικό! Εξαιτίας του γεγονότος που ανέφερα παραπάνω ,όμως, μου είναι δύσκολο να σχολιάσω περεταίρω τον Roy. Ένας καλός σκοτεινός reaper!
Personal favorite = Follow the reaper







Μέταλ μασκότ νούμερο 12
Gamma Ray – Fangface
Βαθμολογία 8/10

Να σημειωθεί φίλες και φίλοι μέταλχεντζ ότι η συγκεκριμένη μασκότ εμφανίστηκε για πρώτη φορά όχι σε άλμπουμ των Gamma Ray ( Θεέ και Κύριε! Δεν υπήρχαν καν Gamma Ray τότε! ) , αλλά στο Walls of Jericho των παλιών καλών Helloween ! Όντας ένα concept καθαρά του τρισμέγιστου Kai Hansen η μασκότ πήρε «μεταγραφή» από τους Helloween στους Gamma Ray μόλις ο Kai ίδρυσε τη μπάντα. Μία μασκότ που εκπέμπει κάτι από μαγεία και μυστήριο , μία μασκότ με λειτουργία καθαρά αλληγορική , όπως βέβαια δήλωσε ο Hansen.Με σιγουριά είναι η απόλυτη μασκότ που ανάδειξε το γερμανικό power metal! Οι μονάδες που στερώ οφείλονται στο ότι ποτέ δεν κατάλαβα τι θέλει να δηλώσει με αυτή την αλληγορία ο Hansen και ότι η μασκότ μου φαίνεται κομματάκι «παιδική». Anyway ο Fangface δίνει ρέστα και είναι ένας από τους λόγους που οι Gamma Ray έχουν γίνει τόσο γνωστοί! Personal favorite = Land of the free



Μέταλ μασκότ νούμερο 13
Iced Earth – Set Abominae
Βαθμολογία 8/10

Χμμμ… Ένας αυτοκαταστροφικός χαρακτήρας από μια πρώην «άρια» φυλή ο οποίος επανέρχεται στον κόσμο? Κακιασμένος , σκοτεινός , τρομαχτικός... Not bad Jon Schaffer , not bad! Αν και διαφωνώ απόλυτα με την ιδέα της μούμιας , είναι ένα χαρακτηριστικό που του δίνει μια υφή αρχαίας αιγύπτιου ( pretty dark , eh? ) αλλά και τον κάνει μια αρκετά πρωτότυπη μασκότ! Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι τον Set τον γνωρίσαμε στα ύστερα άλμπουμ των Iced Earth και συγκεκριμένα στο Something Wicked This Way Comes, ενώ το “lore” του χαρακτήρα εισάχθηκε πολύ αργότερα ,με τα “Framing Armageddon” και “ The crucible of man “. Μια μασκότ καλοσχεδιασμένη και προσεγμένη! Μπορεί να λείπουν από τις παραστάσεις της οι υψηλές συγκινήσεις και η μεγάλη πώρωση του στυλ « Ποοο μαλάκα! Δες εδώ!!» αλλά δεν παύει να ικανοποιεί τον ενθουσιασμό του κάθε fan!
Personal favorite = Alive in Athens



Μέταλ μασκότ νούμερο 14
Dio – Murray
Βαθμολογία 9/10
Ένα παράπονο έχω από σένα ρε Θεέ! Γιατί ενώ είχες μια τέτοια γαμάουα μασκότ της έδωσες την τιμή να κοσμήσει μόνο τα τρία από τα 10 άλμπουμ σου! O Murray ( γνωστός και ως διάβολος του Dio) δεν είναι απλά σκοτεινός ή ζοφερός είναι EVIL! Είτε όταν προσπαθεί να πνίξει έναν πάστορα στο ωκεανό , είτε όταν εμφανίζεται σαν πνεύμα στην αρχαία Αίγυπτο, είτε όταν καραδοκεί έξω από το παράθυρο του δωματίου ενός μικρού παιδιού! Ένα τιτανοτεράστιο concept από έναν τιτανοτεράστιο μουσικό. Είναι ο κλασικός μπαμπούλας της παιδικής μας ηλικίας , είναι το κακό που κατοικεί στις ψυχές των ανθρώπων , είναι ο υποσυνείδητος φόβος για την πραγματικότητα! Είναι ο Murray! Enough said!
Personal favorite = Holy Diver



Μέταλ μασκότ νούμερο 15
Ozzy Osbourne – Ozzy Osbourne
Βαθμολογία 0,00001/10

Ε άι στο καλό ρε Ozzy μαλάκα! Ε άι στο διάολο! Δεν φτάνει που τραγουδάς χειρότερα και από μαστουρωμένη γριά χήνα, δεν φτάνει που δεν μπορείς να βγάλεις πάνω από ώρα on-stage, δεν φτάνει που η μόνη solo επιτυχία που έχεις κάνει οφείλεται σε άλλους μουσικούς, δεν φτάνει που είσαι ο μεγαλύτερος POSEROS ever κάνοντας τη ζωή σου reality , κάνοντας εξοργιστικά εξωφρενικές δηλώσεις , βγάζοντας διαφημίσεις με τον Justin Bieber, δεν φτάνει που είσαι ένας στόκος και μισός! Αλλά να κοτσάρεις έξω από τα CD σου και την σκατόφατσα σου! Ε όχι ρε Ozzy, that’s enough! Δεν το δέχομαι! Το απειροελάχιστο βαθμολογικό κλάσμα που σου αφιέρωσα είναι γιατί ΚΑΠΟΤΕ έπαιζες σε μια μπάντα ονόματι Black Sabbath!
Personal Favorite = NOOOTHINGGG



That’s all for tonight αγαπητοί αναγνώστες! Ελπίζω να το απολαύσατε! Stay tuned στο poser-disposer cause I’ll be back!!  Φιλάκια!!!
« Previous
 
Next »
 

0 σχόλια:

Your comment / Εγώ ο Κλαύδιος!!! (Pt.6)