Ruthless Rage Interview!

Your comment You are on Τρίκαλα, Cannibal Corspe, Death Metal, greek metal, heavy metal, releases, Ruthless Rage, Sacred Reich, thrash metal Edit posts?
Οι Τρικαλινοί τους είδαμε και live το Πάσχα στο MIND OVER METAL FEST II. Όλοι ξέρουμε πως η συγκεκριμένη μπάντα είναι ακριβώς αυτό που εκφράζει και το μπλογκ, οπότε ήταν θέμα χρόνου να τους ζητήσω συνέντευξη. Δείτε τι μας απάντησε ο frontman των Ruthless Rage, Jimmy ThePiranha...


''Πείτε δύο λόγια για την μπάντα..''
Λοιπόν...Είμαστε οι Ruthless Rage από Θεσ/νίκη και παίζουμε κατά βάθος Thrash! Η σύνθεσή μας είναι: Jimmy ThePiranha (vox-bass guitar), riff raff(lead guitar), Crusaider(drums). Ξεκινήσαμε το Μάρτιο του 11 τις πρόβες και σιγά σιγά αρχίσαμε να βγάζουμε κομμάτια. Βλέποντας τον κόσμο να παρακμάζει και την ανθρώπινη υπόληψη να μηδενίζεται, νιώσαμε την ανάγκη να βγάλουμε από μέσα μας όλη την οργή και την παράνοια που και να μείνει μόνο στα κομμάτια μας! Εξίσου και το ''κακό'' όνομα μας (Ruthless Rage).
Read More....



''Ποιες είναι οι επιρροές σας?''
Τα κομμάτια μας έχουν σαν θέμα την ζωή και κυρίως αυτά που γίνονται και αυτά που περιμένουμε να αντιμετωπίσει η ανθρωπότητα, όπως την εξαθλίωση και τον εξευτελισμό του ανθρώπινου νου, που προκαλείτε κυρίως από τα ΜΜΕ και την αστυνομία. Πιστεύω ότι έχουμε φτάσει στο έσχατο σημείο και δεν θέλει πολύ ακόμα για να γίνει το μεγάλο ''μπαμ''. Για να μην τα πολυλογώ, η φάση μας είναι ''αντι-όλων! Το τέλος του κόσμου είναι κοντά, όλα θα γυρίσουν εναντίον της ανθρωπότητας και πρώτη απ'αυτούς η φύση.Έχουμε επηρεαστεί κυρίως από το ''τρισμέγιστο'' γερμανικό thrash (κυρίως SODOM και DESTRUCTION) όπως και από λίγο pure heavy metal και λίγο Rock 'n' Roll.


''Το Πάσχα παίξατε στα Τρίκαλα. Πως είδατε το τρικαλινό καινό και ποιες ήταν οι εντυπώσεις σας?''
Τι να πρωτοπώ για τα Τρίκαλα...Η φάση ήταν απλά respect! Ο κόσμος ήταν πραγματικά τρελός. Η Κεντρική Πλατεία έβραζε σαν κόλαση. Βγήκαμε παίξαμε και ο κόσμος γούσταρε, κάναμε φίλους και κρατάμε επαφές. Δεν έχω να πω πολλά. Ήταν απλά η τέλεια φάση!! Ένα απλό ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που ήταν εκεί και ειδικά στην Καλαμπάκα που γέμισε από μόνη της όλο το μαγαζί. Και επίσης ευχαριστούμε τον Χρήστο τον Βακουφτσή από το Rising για την φιλοξενία και την τρελή βραδιά που περάσαμε στο Rising. Και αξίζει ένα μεγάλο HAIL στους WARFARE, γιατί τα παιδιά έχουν δουλέψει πολύ και πραγματικά γαμάνε!! Θα κάνουμε και στην πορεία live μαζί τους (ξανακάναμε στο 8ball το Νοέμβρη του 11). Πιστεύω είχαμε μεγάλη επιτυχία σε αυτό το live και μας το έδειξε πρώτα απ'όλα το κοινό.Το σίγουρο είναι ότι θα ξαναρθούμε μέσα στο 2012 και θα ενημερωθούν εγκαίρως οι Τρικαλινοί fans! Ευχαριστούμε Τρίκαλα!!!


''Ποια είναι τα άμεσα σχέδια της μπάντας?''
Τα σχέδια μας! Έχουμε ξεκινήσει τις ηχογραφήσεις και σε συνεργασία με την Dr.Skin Records, θα κυκλοφορήσουμε το άλμπουμ. Υπολογίζω μέσα καλοκαιριού καλώς εχόντων των πραγμάτων, να έχει κυκλοφορήσει. Μέχρι τότε δεν θα κάνουμε κάποιο live. Από τη στιγμή που θα βγει το άλμπουμ θα βγούμε στην φόρα πιο καβλωμένοι και πιο οργανωμένοι, με σκοπό να σας τινάξουμε τα μυαλά!!!!!!!!!!


''Ο επίλογος φυσικά δικός σας...''
Αυτά πάνω κάτω, και να μην ξεχνάτε, The Pirates Raised their Flags. Μείνετε συντονισμένοι Motherfuckers..!!!!
Ruthless Rage Facebook Page
« Previous
 
Next »
 

0 σχόλια:

Your comment / Ruthless Rage Interview!