Never-Trust Interview

Your comment You are on Τρίκαλα, Admin, Death Metal, greek metal, heavy metal, Hellenic Army, Never-Trust, releases, Ruthless Rage, Spitfire, thrash metal Edit posts?
Άλλη μία υποσχόμενη μπάντα φιλοξενείται σήμερα στο Poser-Disposer. Οι Αθηναίοι Never-Trust μας μιλούν για την μπάντα και τα σχέδια της και γι αυτό να την ευχαριστήσουμε θερμά. Το σίγουρο είναι πως τα παιδιά πάνε για Top στιγμές στην Ελληνική Σκηνή...
READ MORE... 









''Πείτε μας δύο λόγια για την μπάντα..''
Καταρχάς καλησπέρα και ευχαριστούμε για την συνέντευξη και που μας δίνετε την ευκαιρία να πούμε 2-3 λόγια για την μπάντα μας…
Οι Never-Trust είναι μια μπάντα απο την αθήνα που ο σκοπός της είναι καταρχάς να παίξει όσο πιο βίαια και ''groovata'' γίνεται συνδυάζοντας old school thrash metal με new school στοιχεία απο την hardcore , thrash και death metal σκηνη...



''Ποιες είναι οι επιρροές σας?''
Οι επιρροές μας όπως είπαμε και πιο γενικά πρίν είναι Old school πράγματα aπό την αμερικάνικη thrash metal - hardcore σκηνή των 80z και 90z! Συνδυασμένα με πιο ''new school'' πράγματα απο 2000 και μετά όπως death metal,neo-thrash και hardcore στοιχεία.Για να μιλήσουμε και πιο συγκεκριμένα κάποιες μπάντες που είναι κύρια επιρροή για την μπάντα είναι οι εξής:Exhorder,Cataract,Exodus,Anthrax,Dying fetus,Evildead,Biohazard,Madball,Dark Angel,Megadeth,Cro-Mags,Suicidal Tendencies,Agnostic Front,Vio-lence,Stampin Ground.


''Ποιες ήταν οι δυσκολίες που συναντήσατε και πως καταφέρατε να βγάλετε έναν τόσο ωραίο ήχο στο Bomb Da System?''
Οι κύριες δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε ήταν κυρίως οικονομικές.Σίγουρα υπήρξαν και κάποια προβλήματα στο Line-up απο την αρχή της μπάντας μέχρι να κατασταλάξουμε κάπου αλλά ευτυχώς αυτά ξεπεράστηκαν και τώρα είμαστε πιο δυνατοί από ποτέ!
Όσο για τον ήχο του ep μας πρέπει να ευχαριστήσουμε τον David απο τα Made in Hell Studios για τον χρόνο και την υπομονή που μας αφιέρωσε για να πετύχουμε τον ήχο που θέλαμε!


''Ποια είναι τα άμεσα σχέδια της μπάντας?''
Τα σχέδια της μπάντας για το κοντινό μέλλον είναι η ηχογράφηση του πρώτου full lenght άλμπουμ μας,ένα video-clip και ΠΟΛΛΑ μα ΠΟΛΛΑ lives!


''Ο επίλογος φυσικά δικός σας...''
Support your local scene and Bomb Da System..!!!


Ακούστε το Bomb Da System εδώ!
Never-Trust Facebook Page..!














« Previous
 
Next »
 

0 σχόλια:

Your comment / Never-Trust Interview