Εγώ ο Κλαύδιος! (Pt.4)

Your comment You are on Τρίκαλα, bio cancer, burton, Cannibal Corspe, columbus, darrel, Death Metal, greek metal, heavy metal, Iced Earth, Iron Maiden, Kit, pantera, reale, releases, riot, Spitfire, thrash metal, Torture Edit posts?
Και πάλι μαζί σας φίλοι και φίλες μεταλχεντζζ! Ελπίζω να απολαύσατε τα προηγούμενα άρθρα μου! ( αν δεν το κάνατε θα νιώσετε την οργή μου ). Απ’ ότι φαίνεται θα ασχοληθώ με φλέγοντα ζητήματα για αρκετό καιρό , ξέρετε πιστεύω πως πρέπει να σχολιάσω πολλά ευτράπελα τα οποία συμβαίνουν στο heavy metal χώρο!
Που ήμασταν λοιπόν? Α ναι! Φλέγον ζήτημα νούμερο 4! Το φλέγον ζήτημα αυτό είναι μια «δήλωση» η οποία ακούγεται συνεχώς από κάθε λογής ξέμπαρκο ο οποίος θέλει να το παίξει και μούρη σε μια heavy metal παρέα από ξέμπαρκους!
Μαλάκες! Γαμάτη μπάντα οι Manowar , αλλά φασίστες ρε γαμώτο!

READ MORE...


Αααααααααχ ( αναστεναγμός από τα βάθη της καρδιάς μου) …. Βεβαίως δεν θα σχολιάσω το πρώτο μισό της πρότασης , γιατί ακόμα και ο τελευταίος κομπάρσος μπορεί να καταλάβει ότι οι Manowar δίνουν ρέστα! Το δεύτερο μέρος όμως αγαπητέ αναγνώστη, στο λαιμό μου κάθετε τα 6 και βάλε χρόνια που το ακούω! Νομίζω πως ήρθε η ώρα να αναιρέσω από τα θεμέλια της αυτήν την άποψη. Διάβασε προσεκτικά πιθανέ ξέμπαρκε!

Αρχικά φαντάζομαι ότι γνωρίζεις τι πάει να πει φασισμός , για να κατατάσσεις 4 , όχι 1, άτομα στην κατηγορία «φασίστες». Κλασικό επιχείρημα , «οι Manowar υποστηρίζουν ότι το heavy metal είναι η καλύτερη μουσική και ότι όλες οι άλλες είναι @@» . Αγαπητέ κομπάρσε. Αυτό το υποστηρίζουν/ υποστήριζαν άλλες τόσες μπάντες… Δεν σε βλέπω όμως να «βάφεις» φασίστες ούτε τους Pantera , ούτε τους Metal Church , ούτε τους Jag Panzer , ούτε τους Kreator , ………. Και βάλε άλλες 100 μπάντες που έχουν την ίδια άποψη πλην των Slayer (αυτούς τους έχουν βγάλει προ πολλού ). Επιπλέον οι Manowar έχουν πάμπολλες φορές συνεργαστεί με συμφωνικές ορχήστρες ( classic music) και έχουν γράψει τραγούδια σε κλασικές κλίμακες ( βλέπε crown and the ring) ενώ τραγούδια όπως το Nessun Dorma δείχνουν το βαθύτατο σεβασμό που τρέφει η μπάντα για την όπερα! So far so good eh?

Άλλο ένα κλασσικό επιχείρημα! « οι Manowar έχουν φασιστικό χαιρετισμό» . Παράτα μας ρε πίτουρα! 1ον δεν νομίζω να έχεις δει κανένα φασίστα να χρησιμοποιεί αυτόν τον χαιρετισμό, γιατί απλούστατα είναι ο χαιρετισμός της μπάντας το λεγόμενο Sign of the Hammer και συμβολίζει το σφυρί του Thor! « Μα Kit το δεξί χέρι πιάνει το αριστερό και έτσι αποδεικνύεται η υπεροχή του δεξιού πάνω στο αριστερό». 2ον αν κάτι είναι αντιαριστερό δεν το κάνει αυτόματα φασιστικό! Έτερον εκάτερον κομπάρσε φίλε μου! Δηλαδή όλοι οι δεξιοί είναι φασίστες? I don’t think so! Και 3ον για να σε αποστομώσω! Δεν έχει σημασία με ποιο συνδυασμό χεριών κάνεις το Sign of the Hammer! Άμα δεν με πιστεύεις, παρακολούθησε το εξώφυλλο του Fighting the World , όπου ο Eric Adams πιάνει με το αριστερό χέρι το δεξί! Οπότε ΜΟΚΟ!

3ο κλασσικό επιχείρημα! « οι Manowar δεν έχουν δεχτεί ποτέ να παίξουν 2ο όνομα ακόμα κ αν είναι στο billing με μεγαλύτερες μπάντες , άρα είναι φασίστες!». Έλεος ρε παιδί μου, ειλικρινά μη μου το κάνεις αυτό! Από πότε σε αυτόν τον άδικο και σκληρό κόσμο όποιος είναι εγωιστής πρέπει να είναι και Μουσολίνι? Εξηγήστε το μου λίγο αυτό! Ναι ! Είναι αλήθεια λίγοι μουσική είναι τόσο fucking εγωιστές και ξεροκέφαλοι όσο o Joey DeMaio , αλλά τι σημαίνει αυτό? Ίσως ότι δεν έχουν καλή κρίση….?  . « Ναι αλλά έχουν πει τον εαυτό τους Kings of Metal» . Ε ωραία, και εγώ λέω τον εαυτό μου πριγκίπισσα του Μονακό! Άμα ο άλλος έχει κάποιο ψώνιο με τον έναν τρόπο η με τον άλλο πρέπει να το ικανοποιήσει! Άλλο πράγμα ο εγωισμός και το ψώνισμα και άλλο ο φασισμός! Με την ίδια κατεστραμμένη λογική φασίστες είναι επίσης ο Αλέξανδρος Πετρίδης , η Τζούλια , η Lady Γκαγκά , η Άντζελα Δημητρίου ( οοοοου κομπάρσοι! )!

4ο και τελευταίο κλασικό επιχείρημα! « οι Manowar έχουν στα τραγούδια τους φασιστικό στίχο!!!!» . Άσε μας ορέ Μαρία-Αντουανέτα! Θα σου παραθέσω κάποιους στίχους των Manowar, και θα μου απαντήσεις : “ from the mountains to the see we’ll fight for freedom again” , “Stand and fight live by your heart” , “to no man I kneel, ours is the kingdom of steel” 




Επίσης φασισμός σημαίνει να δείχνει κανείς περιφρόνηση σε μη-Άρειες φυλές! Οι Manowar, έχουν δείξει σε πολύ μεγάλο βαθμό τον σεβασμό και την εκτίμησή τους για τους ινδιάνους ( ερυθρή φυλή , «υποδεέστερη» ) . Ακόμα και τραγούδια τους έχουν αφιερώσει ( βλέπε Spirit Horse of the Cherokee) , όπου οι “white men” παρουσιάζονται ως αχάριστοι και άπληστοι!!! Άκουσον άκουσον φίλε μου ξέμπαρκε! « ναι αλλά χρησιμοποιούν το Hail και στον 1ον τους δίσκο έχουν εξώφυλλο τον αετό»! Το hail, βλακέντιε κομπάρσε υπήρχε σαν έκφραση μιάμιση χιλιετία πριν υπάρξει η έκφραση «ναζισμός και φασισμός» το ίδιο και ο αετός. Τέλος με αυτή την καραμέλα να πούμε! Με το ίδιο σκεπτικό φασίστες είναι και οι Motorhead με τους τευτονικούς σταυρούς ( οι οποίοι επίσης υπήρχαν 800 χρόνια πριν υπάρξει ο Χίτλερ σαν ουσία στα @@ του πατέρα του! ) , παρ’ όλο που πραγματεύονται τελείως αντιφασιστικά θέματα!

Άπλα ρε αδερφάκι μου είναι αυτό σε αυτήν την καταραμένη κοινωνία. Όποιος «μάγκας και ώριμος» «μεταλάς» βρει κάποια μπάντα με sword & magic στίχο τα ρίχνει όλα εκεί «α! τι σπαθιά και μαλακίες!» . Με αποτέλεσμα να βγένει η ρετσινιά σε αυτές τις μπάντες! Δικαίωμα τους να μην τους αρέσει! Δικαίωμα τους να κράζουν χωρίς να ξέρουν ! Και τέλος, ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ να φωνάζουμε μέχρι να ξελαρυγγιαστούμε SOUND THE CHARGE , INTO GLORY RIDE και SIGN OF THE HAMMER BE MY GUIDE χωρίς να δίνουμε ΔΕΚΑΡΑ γι’ αυτές τις παπαριες!! Φιλάκια ρουφηχτά ;*

R.I.P Scott Colombus
Back to Odin and the gods on high
And leave this mortal world




« Previous
 
Next »
 

0 σχόλια:

Your comment / Εγώ ο Κλαύδιος! (Pt.4)