Εγώ ο Κλαύδιος..!!

Your comment You are on Τρίκαλα, burton, Cannibal Corspe, darrel, Death Metal, greek metal, heavy metal, Hellenic Army, Iced Earth, Kit, Ruthless Rage Edit posts?
Εδώ είμαστε λοιπόν αγαπητοί κ αγαπητές μεταλχεντζ… Εδώ και καιρό ήθελα αρθρογραφώντας να συμβάλλω στο μπλογκ του φίλτατου Πάνου ( aka baladwrozz) αλλα δυστυχώς δεν έβρισκα τον χρόνο! Anyway! Επειδή δεν έχω σκεφτεί κάποιο ενιαίο concept θα γράψω απλά για 3 φλέγοντα θα έλεγα ζητήματα της μέταλ σκηνής! Let’s get started!
Φλέγον ζήτημα νούμερο 1

Είναι τελικά ικανοποιητικός frontman ο Stu Block των Iced Earth?
Έχοντας «βγάλει» μια σεζόν στην μπάντα θεωρώ πως μπορώ να απαντήσω, αν και όχι με πλήρη ακρίβεια! Με ειλικρίνεια φίλοι μεταλχεντς θα ομολογήσω πως αρχικά περίμενα οτι η είσοδος του Block στη μπάντα θα ήταν ένα epic fail… και τι δεν είχαμε ακούσει.. οι Iced Earth αλλάζουν στυλ, οι Iced earth ψωνίζουν front man από death metal μπάντα, ο Jon Schaffer δηλώνει ότι ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει για τους Iced Earth. Πιστεύω πως όλοι σκεφτήκατε « ωχ ωχ ωχ … ένα καινούργιο Glorious Burden, με φωνητικά leagues away από αυτά του Barlow, έμφαση στα artworks, στα video clips και στα narrations, δίσκος χωρίς συνοχή, πολύ μικρή περιοδεία…..» Τσου Τσου Τσου….

READ MORE...



Το Dystopia μπορεί να μην είναι ένα κλασικό Iced Earth άλμπουμ όπως το Dark Saga και το Something wicked, πρόκειται μάλιστα για ένα δίσκο ο οποίος κινείται σε τελείως διαφορετική τροχιά! Το αντικείμενο του ξεφεύγει από τον φολκλορισμό και τα άλλα ζητήματα τα οποία απασχόλησαν κατά καιρούς την μπάντα! Αντικείμενο πλέον γίνεται το έκτρωμα που κάποτε υπήρξε η κοινωνία των ανθρώπων, η κρίση αξιών , η επανάσταση που πρέπει να υπάρξει στο μυαλό , αρχικά , των ανθρώπων για να ανατραπεί αυτή η τερατώδης δυστοπία . 


Με στίχους ζοφερούς και περιεκτικούς , το μόνο είδος στίχων που αρμόζει στη μπάντα , βίαιους και μελωδικούς τόνους με αποτέλεσμα να «γεννηθούν» τραγούδια σαν το anthem, το V, το ομώνυμο dystopia….. , έναν Stu Block με εκπληκτικό ταπεραμέντο όχι μόνο on αλλά και off stage ( + την ικανότητα να μπορεί φωνητικά να αντικαταστήσει επάξια τόσο στα ψηλά όσο και στα χαμηλά σημεία τον Matt Barlow) , ένα εκπληκτικό tour ( μιλάμε για συναυλίες που έδωσαν ρέστα!!! ) και την συντριπτική πλειοψηφία των fans ικανοποιημένη αν όχι υπερενθουσιασμένη με το νέο ξεκίνημα της μπάντας , Εγώ ο Κλαύδιος δηλώνω ότι « ΕΠΕΣΑ ΕΞΩΩΩΩ» . 


Τόσο ο Stu όσο και οι Iced Earth πέτυχαν αυτή τη φορά με επιτυχία ένα ένδοξο turning the page! Με ανυπομόνησα πλην όρεξη περιμένω την επόμενη δισκογραφική δουλειά της μπάντας! Αυτά από μένα για την ώρα! Φιλάκια
Torn asunder our destiny is in sight!




By Kit..
.
« Previous
 
Next »
 

0 σχόλια:

Your comment / Εγώ ο Κλαύδιος..!!